Søk etter kredittkort

Fakta om Remember Card

re:member er et av norges beste kredittkort med rabatt og bonuser

re:member er ett av de mest aksepterte kredittkortene på markedet i dag. Du kan velge mellom MasterCard og Visa. Både reise- og avbestillingsforsikring er inkludert i kredittkortet. Årsprisen er 0,- og du får inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse med re:member. Prøv et av de absolutt bedre kredittkortene i dag, det koster deg ingenting. Med bonusordningene som re:member har i dag, ansees dette kredittkortet av fler og fler som et av de beste på det norske markedet i forhold til rabatt og bonus ved varekjøp.

Kredittkortet fra re:member gir deg nå en rabatt på mer enn 200 forskjellige nettbutikker gjennom programmet re:member reward. Dette fungerer litt på samme måte som et kredittkort fra 365Privat, hvor du har en fast cashback eller en rabatt når du handler med kortet, men med re:member har du rabatt hver gang du handler i flere hundre kjente norske nettbutikker, samt massevis av andre rabatter.

Det ligger ingen begrensning i hvor mye rabatt du kan hente ut i løpet av ett år, så med dette kortet ligger det veldig mye penger å spare, hvis du handler en del på nett som du sikkert gjør. Kortet er også helt gratis å skaffe seg, det tilkommer ingen gebyrer hvis det blir liggende ubrukt, men gir kun fordeler hvis det blir brukt som betalingsmiddel ved handling online.

Du kan søke om re:member hvis du er over 18 år, har en fast inntekt på over 150.000 kroner og ikke har noen betalingsanmerkninger. Godkjente søknader kan imidlertig variere utifra hver enkel søknad. Søk om kredittkort fra re:member i dag, og du har muligheten til å begynne å spare gode penger ved netthandel og også på andre typer av handel hvor du får rabatt så lenge du betaler med ditt re:member kredittkort.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy