Søk etter kredittkort

Velkommen

Velkommen til den nye utgaven av Kredittkortet.org! Etter å ha servert nyheter om kredittkort og vurderinger av de fleste kortene i Norge i flere år, er det på tide å oppdatere siden med nytt design og en litt annerledes vinkling. Alle de gamle sidene blir beholdt, men oppdateres i forhold til endringer i vilkår, beløpsgrenser og andre ting som har forandret seg i løpet av de tre siste årene. Nå som det nesten har blitt obligatorisk å skaffe seg et kredittkort, om det for å ha i reserve, for å bruke til å spare penger eller andre årsaker, så finner du den beste informasjonen om kortbruk her på Kredittkortet.org.

I løpet av den nærmeste tiden vil vi oppdatere og overføre alle de gamle innleggene over til denne nye plattformen. Dette kan ta litt tid, og vi er takknemmelige for tilbakemeldinger hvis det er noen som legger merke til at noen sider ikke vises som de skal, eller om det er andre forslag til forbedringer. Tanken bak dette nettstedet, er at man skal kunne holde seg oppdatert over hvilke kort som passer til hvilket bruksmønster til enhver tid. Kjøpsmønsteret i Norge er i en evig utvikling, men hovedtrenden viser at vi kjøper fler og fler varer online, og dette kommer helt sikkert ikke til å minske med det første. Derfor vil vi som du sikkert kommer til å merke, holde hovedvekten på kort som tilbyr forskjellige goder og fordeler når de blir benyttet til å handle på nettet.

For i tillegg til fordelene som en del kort har innebygget, så handler du jo også på en mye tryggere måte på nett med et kredittkort i forhold til et vanlig bankkort eller et visakort som de fleste av oss jo kaller slike kort. Dette gjelder særlig i forhold til svindel, konkurser og andre tilfeller hvor man som forbruker står i fare for å miste pengene sine. Så følg med framover her på siden, så kommer det tips i fleng som skal hjelpe deg med å få en tryggere økonomisk hverdag, og som også kan vise deg hvordan du ved noen enkle grep kan spare beløp på over 10.000 kroner i året på null komma niks.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2018 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy