Søk etter kredittkort

Bestill leiebil med kredittkort

Bruk kredittkortet når du leier bil

Hvis du skal reise på ferie og har bruk for en leiebil, er det en god del penger å spare hvis du har et kredittkort som gir deg rabatt på leiebilen. To slike kredittkort er 365Privat og Re:member Card. Med 365Privat får du 10 % rabatt på alle prisene til Avis i Norge, 10 % rabatt med Hertz i hele verden og også gratis oppgradering i Europa, USA og Canada. Dette kredittkortet gir deg også 3,65 % rabatt på drivstoff.

Re:member Card på sin side har en avtale med leiebilfirmaet Sixt, hvor du får 10 % rabatt på leiebiler i Norge. Dette kredittkortet gir deg også opptil 25 % rabatt på mer enn 200 forskjellige nettbutikker. Det eneste kravet for å oppnå rabatten på leiebilen er å betale med ditt kredittkort.

I rabattprogrammet til kredittkortet som heter re:member reward tilbys det rabatterte priser i flere hundre nettbutikker. Der finner vi også blant annet ebookers, som gir 175 kroner i rabatt på bestilling av leiebil og Holiday Autos hvor du får 5 % rabatt på leie av bil. Gjennom re:member reward har man også en mengde andre rabatterte priser på forskjellige reiseprodukter.

Noe av den samme tjenesten finnes også hos rabattprogrammet til Santander Red-kortet, som har en tjeneste de kaller kickback. Den innebærer også rabatt i over 200 forskjellige nettbutikker, som også innebærer bilutleie og annet innenfor reise.

Felles for begge disse rabattprogrammene, er at pengene som du sparer på kjøpet, føres tilbake til din kredittkonto og avskrives ved neste regning. En annen viktig ting, er at det ikke ligger noen begrensning i forhold til hvor mye rabatt du kan få i løpet av et år. Så bruk kredittkortet ditt neste gang du skal leie en bil, enten det er i Norge eller i utlandet.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2018 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy