Søk etter kredittkort

Dyre smålån

Refinansier og samle dine dyre smålån

Hvis du har mange forskjellige små lån eller kredittkort som du betaler på, kan det være en god ide å samle disse smålånene til et lån hos for eksempel Bank Norwegian. En slik refinansiering kan både på lang og kort sikt bedre din økonomi, og om du har problemer på grunn av forskjellige former for gjeld, er det alltid en fordel å ta tak i dette så fort som mulig.

Hos Bank Norwegian kan du få innvilget lån på intill 600.000 kroner såfremt du har en registrert inntekt, er norsk statsborger eller har bodd i Norge i minst de tre siste årene. Vanlig aldersgrense for å få innvilget din søknad ligger på 23 år, men hvis du eier egen bolig er det stort sett ingen problemer med å bli godkjent som kunde, selv om du er yngre enn dette.

Du behøver ikke opplyse om hva du skal benytte pengene til, om det gjelder kredittkortgjeld, annen form for gjeld eller om du rett og slett bare har behov for litt ekstra penger av en eller annen grunn. Du slipper å kontakte kreditorene selv for å gjøre opp, da banker ordner alt det formelle med denne prosessen for deg om du ønsker det. Det kan være kjekt og vite, ettersom mange kvier seg litt for å ta kontakt med personer eller selskap som de skylder penger til.

Om du klikker under her kommer du direkte til søknadsskjemaet til Bank Norwegian, og kan søke om en refinansiering av dine smålån med det samme. Du får svar med en gang på om din søknad blir akseptert, da søknaden registreres elektronisk og en kredittvurdering skjer automatisk.

Søk om refinansiering av smålån her

Bank Norwegian reklamerer med en nominell rente som starter på 8,99 %, noe som i de fleste tilfeller er lavere i forhold til de fleste tilbydere av smålån, så det er store sjanser for at du kommer til å spare penger. Trykk her for å lese mer om en refinansiering av smålån gjennom Bank Norwegian.

Eks: 65.000 o/5 år - eff 17,8%, etb950. Tot: 95872

 

Alle Rettigheter Reservert - 2018 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy