Søk etter kredittkort

Real Finans lån

Lån til bil, bolig eller forbruk hos Real Finans

Trenger du penger i dag kan du søke om billån, forbrukslån, boliglån og kredittkort gjennom selskapet Real Finans. De hjelper til med lån via forskjellige annerkjente selskaper på markedet. Det kan være ekstra gunstig å se på lånebetingelsene fra Real Finans, hvis du planlegger å gå til innkjøp av en bil eller båt. Men de tilbyr også andre typer av finansiering.

Har du for eksempel flere smålån og du skylder penger til flere forskjellige selskaper, vil det stort sett lønne seg økonomisk å samle all smågjelden inn i ett enkelt lån. Hvis dette er tilfellet, vil Real Finans innhente tilbud fra 6 forskjellige banker, og du får presentert det beste tilbudet som er å oppdrive. Refinansiering av smålån er en enkel og gunstig måte å kutte kostnader på.

Forbrukslån fra Real Finans starter på 7,9 % nominell rente og du har muligheten til å låne inntil 360.000 kroner uten sikkerhet. Nedbetalingstiden er det du som velger, og den kan være på opp til 15 år. Søker du med en medsøker som samboer eller ektefelle, har dere større sjanse for å få innvilget søknaden, men dette er inget krav.

Du kan søke om et lån eller en annen finansiering fra Real Finans hvis du:

    Har fylt 20 år.
    Er norsk statsborger eller har bodd i Norge over 3 år.
    Har en fast inntekt på over 150 000 kroner.
    Ikke er registrert med betalingsanmerkninger eller innkassosaker.

Men om du skulle ha betalingsanmerkninger eller inkassosaker, så har du også muligheten til å søke om lån fra Real Finans. Denne muligheten kalles for et omstartslån og krever at du har muligheten til å stille sikkerhet i bolig.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2018 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy