Søk etter kredittkort

Bruker du kredittkortet forsvarlig?

Sparer du penger eller sløser du de bort?

Tv-programmet luksusfellen fortsetter å rulle over norske skjermer, og det virker som om mange ikke helt forstår hva det innebærer å handle på kreditt. Det er klart at hvis du velger å bruke et kredittkort som et verktøy til delbetalinger, kan dette fort bli en dyr opplevelse når renten ligger på 20 % eller mer.

En spørreundersøkelse som ble foretatt av et inkassobyrå ved navn Conecto viser at 80 % av den norske befolkningen mener det er viktig å betale kredittregninger ved forfall, mens den resterende prosentandelen ikke mener dette er like viktig. Bruker du kortet ditt på en forsvarlig måte for å samle på cashback, oppnå bonuser og billigere varer eller ikke?

Se hvor mye du kan spare på å bytte kort


Hvis du tilhører de 20 prosentene som ikke betaler kredittkortregningen din ved forfall, bør du i hvert fall se deg om etter et kort med så lav rente som mulig. I gjennomsnitt har norske husstander snaut 25.000 kroner i kredittkortgjeld i følge Finanstilsynet, og forskjellen på en effektiv rente fra 25 % ned til 17 %, vil utgjøre nesten 1.500 kroner bare i renteutgifter ved en gjeld på 25.000 kroner. Men dette er bare et gjennomsnitt, så har du høyere gjeld vil det være enda mere penger å spare på å bytte kort.

Hvis du er ute etter et kredittkort med lav rente, anbefaler vi Santander Red ettersom du ikke må bytte bank for å skaffe deg dette kortet. Med en effektiv rente på 17,1 %, er det også av de mest gunstige på markedet i Norge hvis man utsetter betalingen. Kortet har nå også fått en kickback-avtale for sine kunder, som gjør at man også kan spare noen kroner når man handler med kortet.

Med et slikt enkelt grep som ikke koster deg noenting, sparer du fort flere tusen kroner i året, både i forhold til renter og cashback. Det må vel sies å være en fornuftig eller et forsvarlig bruk av kredittkortet.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2018 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy