Søk etter kredittkort

Refinansiering og lån fra Ya Bank

ya bank refinansiering og forbrukslånyA Bank er en av de største formidlere i Norge innen refinansiering og lån uten sikkerhet. Banken som har toppet Bank-NM hele 6 ganger, tilbyr forbrukslån du kan søke online på opp til 360.000 kroner.

yA Bank startet opp i 2006 og har siden den tid formidlet både forbrukslån, refinansiering, kredittkort, båtlån og billån til sine over 100.000 kunder, sammen med tradisjonelle banktjenester som lønns- og brukskonto og sparekontoer med høyere rente for gunstig sparing.

yA Bank er en ordinær norsk bank, med konsesjoner gitt av norske myndigheter og underlagt norske tilsynsmyndigheter. yA Bank er medlem av det norske Banksikringsfondet, slik som alle banker i Norge som har konsesjon for bankdrift. Ettersom banken er relativt liten sammenlignet med sine større konkurrenter som DNB, Nordea eller Sparebank1-kjeden, tilbyr de også meget konkurransedyktige vilkår på sine låneprodukter.

Dermed er en finansiering uten sikkerhet fra banken godt egnet hvis du ønsker å låne mellom 25.000 kroner og 360.000 kroner på dagen, for du får nemlig svar på dagen hvis du søker innenfor bankens ååpningstider. Med en automatisk kredittscreening, blir du raskt og seriøst vurdert som kunde og slipper å vente lenge på svar.

Hvis du oppfyller noen enkle kriterier som er listet under her, kan du søke om det beløpet du har behov for fra yA Bank i dag. Gjelder det refinansiering så etablerer du også da et forbrukslån, men banken hjelper til med å løse ut den gjelden du allerede har, og tilbyr som regel en god del gunstigere rente enn hva som ofte er tilfellet med smålån og mindre gjeld.

De lave omkostningene som et termingebyr på 30 kroner, etableringsgebyr på 900 kroner og en nominell rente som begynner på 8,95 % rente, gjør dette til et meget gunstig alternativ for å refinansiere smålån og mindre typer av smågjeld.

Hvem får lån fra yA Bank?
For å kunne søke så må du oppfylle følgende:

Du må ha fylt 23 år
Du må ha inntekt på minimum 200 000 kroner i året
Du kan ikke ha betalingsanmerkninger for å kunne søke om forbrukslån

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy