Søk etter kredittkort

Ryanair MasterCard

Hvis du er glad i billige flybilletter og liker å reise med flyselskapet Ryanair, kommer det snart et kredittkort som sparer deg for gebyrer med flyselskapet. Ryanair Cash Passport heter selskapets nye kredittkort som de nesten vil tvinge på sine kunder for å unngå høye gebyrer ved betaling med kort. Uten Ryanairs MasterCard tilkommer en avgift på nesten 60 kroner per billett hver vei med flyselskapet hvis du betaler med et annet kredittkort, så her er det åpnet for misnøye fra endel kunder.

Sammenling og søk om kredittkort her!

Det skal nevnes at også Norwegian har sitt eget kredittkort uten gebyr for sine kunder, men de er i manges øyne ikke like "grådige" som Ryanair, da de bare legger til 40 kroner om du betaler reisen med et annet kredittkort enn selskapets eget. Enn så lenge er det ikke mulig å søke om et kredittkort fra Ryanair i Norge så vi vet ikke betingelsene på kortet, men det kommer trolig i løpet av sommeren. Vil du skaffe deg et MasterCard fra Ryanair, så må du nesten vente å se hvordan betingelsene blir.

Men det er ikke så sikkert at dette kortet blir en kjempesuksess som mye av det andre Ryaniar holder på med, mange er nok redd for at årsgebyret blir i drøyeste laget. Ryanair er jo tross alt kjent for å være ganske glade i gebyrer, men den som venter for se. Kortet har allerede kommet ut i vårt naboland Sverige, hvor det utstedes i samarbeid med GE Money Bank. Der er det første året gratis, hvor det deretter tilkommer en årsavgift på 295 svenske kroner per år. Den effektive renten i Sverige på kortet er på 25,22 %, noe som er ganske høyt sammenlignet med andre svenske kredittkort. Men, som sagt må vi bare vente å se hvilke muligheter som kommer når dette kortet innføres i Norge.

SAS har jo også mulighet for å tilby egne kredittkort til sine kunder, i samarbeid med Amex, Diners eller MasterCard, men disse er nok forbehold personer som reiser en del i året. Så kanskje blir Masterkortet til Ryanair et greit ekstrakort for personer som reiser på et par utenlandsturer i året, og velger å benytte seg av det Irske lavprisselskapet?

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy