Søk etter kredittkort

Kredittkortgjeld og refinansieringslån

Refinansier kredittkortgjelden din nå
Korthandelen setter stadig nye rekorder i Norge, og for mange kan dette føre til at de muligens handler litt over evne. Hvis du ser at du begynner å få en litt for stor gjeld på dine kredittkort, eller hvis du har tatt opp et forbrukslån for å kunne kjøpe noen ekstra forbruksvarer har NAV nå satt opp en hjelpetelefon hvor du kan få råd om hvordan få økonomien tilbake på fote igjen. 800GJELD er telefonnummeret, eller 80045353 hvis du ikke vil benytte tastaturbokstavene på telefonen din.

Hvis du har kredittkortgjeld fra flere tilbydere, kan det være smart å se på muligheten for å samle disse til en tilbyder, for eksempel via Bank Norwegian som for tiden opererer med svært gunstige renter. Ikke vær redd for å gjøre noe med din gjeld, det er bedre å begynne nå i stedet for å utsette problemene. Det er fort gjort å sende inn en søknad om et refinansieringslån, hvor du raskt mottar et uforpliktende rentetilbud som du kan akseptere eller velge å avslå. Det koster heller ingenting å sende inn en søknad, så du har ingenting å tape.

Søk om refinansiering her!


Det er mange som glemmer at man kan forandre långiver på en enkel måte, og ender dermed opp med å betale unødvendig mye i renter på sine smålån. Derfor bør du avsette noen få minutter på å skaffe deg et uforpliktende tilbud om en samling av smågjeld hvis du har det.

Et refinansieringslån fungerer enkelt og greit ved at Bank Norwegian tar over alle dine smålån, og samler den totale gjeldsbyrden inn i ett enkelt og større lån. Om du ønsker det så kan banken ta kontakt med dine kreditorer, løse ut den gjelden du har og gjøre hele den kjedelige jobben for deg uten ekstra kostnad. I tillegg til at renten gjerne er lavere enn hva du betaler på andre mindre lån, så får du også bare en långiver å forholde deg til. Det betyr også bare ett termingebyr og bare en regning hver måned, noe som er mye enklere å holde oversikten over.

For å kunne søke må du være over 18 år og ha en fast inntekt. Søknaden blir blir nesten uten unntak avslått om du har betalingsanmerkninger eller inkassosaker hengende. Et refinansieringslån starter med en rente på 8,99 % og man kan velge en nedbetalingstid på opp til 15 år om det er ønskelig. Selvfølgelig er det kostnadsfritt om man velger å betale ned lånet på kortere tid en hva som er lagt opp i betalingsplanen. Hele søknadsprosessen kan gjøres online, hvis du ikke heller ønsker å få tilsendt lånedokumentene hjem i posten.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy