Søk etter kredittkort

Sammenlign alle forbrukslån

Av og til hender det at du plutselig har bruk for litt ekstra penger. Et forbrukslån er en mulighet som gir deg penger inn på konto i løpet av kort tid. Du kan stort sett velge selv hvor lang tid du ønsker på å betale tilbake disse pengene, alt i fra noen måneder, og i visse tilfeller kan du få helt opp til 15 år på nedbetalingen. Hos våre samarbeidspartnere har du muligheten til å skaffe deg helt opptil 360.000 kroner, såfremt du er over 20 år, har en fast inntekt og ikke har hverken betalingsanmerkninger eller inkassosaker. Du kan lese mer om de forskjellige tilbyderne eller du kan søke på ett eller flere lån.


GE Money Bank er en av de største tilbyderne av forbrukslån uten sikkerhet i Norge. Her kan du låne fra 30.000 til 250.000 kroner, og du bestemmer selv hvilken nedbetalingstid du ønsker. På nettsiden har de en lånekalkulator som lar deg beregne eksakt hva du må betale per mnd, slik at det er enklere å planlegge kostnader og utgifter framover i forhold til din egen økonomi. Du har også muligheten til å legge inn betalingsfrie måneder, hvis det perioder du ikke ønsker å betale ned på forbrukslånet av en eller annen annledning. Det kan lønne seg å samle flere smålån inn i ett forbrukslån hos GE Money Bank.

Bank Norwegian har et forbrukslån hvor du kan få låne fra 25.000 kroner og opptil 350.000 kroner med forholdsvis lav rente. Renten starter på 8,99 % og ditt endelig tilbud på renten får du allerede i søkeprosessen. Bank Norwegian har også en lånekalkulator, slik at du kan beregne hva du må betale på lånet hver måned. For å kunne søke om et forbrukslån uten sikkerhet hos Bank Norwegian, må du være norsk statsborger, du må ha en registrert lignet inntekt og ikke ha noen aktive inkassosaker. Du kan låne til oppussing, båt, refinansiering eller hva du måtte ønske.

Real Finans er en annen stor aktør i det norske lånemarkedet. Deres ekspresslån gir deg raskt svar på din søknad, og du har også muligheten til å ringe 2 timer etter at søknaden er sendt, for å få vite om den ble innvilget. Du kan låne fra 5 - 350.000 kroner og må ha fyllt 23 år og være uten betalingsanmerkninger for å kunne søke om lån. Hos Real Finans kan du betale ned raskere om det skulle være ønskelig, såklart uten noen ekstra kostnad. Renten varierer utifra beløpets størrelse og lengden på nedbetalingstiden.

Thorn har spesialisert seg på smålån fra 5 - 50.000 kroner. Nedbetalingstiden er på opptil 5 år, og du har mulighet til å søke om du har fyllt 20 år og ha en fast inntekt. Dette forbrukslånet har også en gunstig rente.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy