Søk etter kredittkort

Sammenlign alle kredittkort

Her kan du sammenligne forskjellige kredittkort og finne ut hvilket som passer best for din personlige økonomi. Det finnes mange forskjellige typer av kredittkort, mange er gratis å eie, og du betaler bare for eventuelle renter hvis ikke regningen blir betalt innen fristen. Vi vil her anbefale noen av de mest populære kredittkortene som finnes på markedet i Norge i dag, les gjennom de ulike vilkårene før du bestemmer deg. Det er mye penger å spare på velge rett type kort, og samtidig benytte de på en fornuftig måte. For å gjøre det enklere for endel av våre brukere, har vi nå laget undersider spesielt for de som er ute etter et kort med enten reiseforsikring, cashback eller drivstoffrabatt. Vær klar over at effektiv rente kan være forholdsvis høy på noen kredittkort, og i visse tilfeller bør du vurdere et forbrukslån i stedet for et kredittkort. Nedenfor finner du mer informasjon om mange forskjellige populære kredittkort.


Santander Red er et visakort for deg som har tenkt å benytte deg av kreditten som er på inntil 100.000 kroner. Du får inntill 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og den effektive renten er på kun 15,94 % per år. Santander Red har ingen årsavgift, men det tilkommer et administrasjonsgebyr på 149 kroner om kortet er inaktivt i 12 mnd. Om du ønsker å søke om dette kortet er det uansett fordi du vil ta nytte av den lave renten, for her får du ingen rabatter eller penger tilbake ved bruk av kortet. Nettsiden til Santander Red tilbyr også en lånekalkulator, slik at du kan se hva din kostnad per mnd blir, om du har bruk for litt ekstra penger og vil ta i bruk ditt kredittkort.

re:member kredittkort er et kort som tilbyr mange forskjellige rabattordninger. Kortet kommer i 2 typer, som MasterCard Black eller MasterCard Gold. Som innehaver av re:member får du alt i fra 10 til 80 % rabatt på ting som skjorter, reiser, bøker, blomster og leker for å nevne noe. Som velkomstilbud tilbyr re:member deg en gratis tileggsforsikring det første året du har re:member kredittkortet. Her kan du velge mellom kjøps- og prisgaranti, egenandelforsikring på leiebil, ID- tyveri forsikring, nøkkel- og dokumentforsikring, billettforsikring, ransforsikring og fører- og passasjererulykkesforsikring. Disse forsikringene hjelper deg med å ha en trygg bruk av ditt betalingskort. Effektiv rente starter på 25,40 % og årsprisen er 0,-

Flexi Visa er et annet gunstig kort fra Santander, som nylig ble kåret til til best i test av Dine Penger. Dette visakortet gir deg 4 % cashback innenfor en valgfri kategori. Du kan her velge mellom flyselskaper, bensinstasjoner, elektronikkbutikker, sportsbutikker og kles- & skobutikker. Du kan også forandre kategori hver mnd hvis du for eks. skal kjøpe mange flybilletter i september, forandrer du kategorien til flyreiser før du bestiller, for å få mest mulig bonus. Flexi Visa gir deg i tilegg 10 % rabatt på alle Comfort hotell i Skandinavia, hvis du betaler for oppholdet med Flexi Visa. Effektiv rente er 23,7 % per år og det er 0,- i årsgebyr.

Gebyrfri Visa Gold fra Santander er 100 % gebyrfritt som navnet sier. Ingen årsavgift, inget etableringsgebyr, ingen gebyr for varehandel i Norge, eller i utlandet, inget overtrekksbegyr og heller ingen andre skjulte gebyrer. Kredittkortet er helt gratis og eie, og du betaler kun den effektive renten på 22,44 % ved nedbetaling. Du får en gratis reiseforsikring for deg selv, samt inntil 3 medreisende om minimum 50 % av reisen blir betalt med Gebyrfri Visa Gold. Du får også inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse og inntil 100.000 kroner i kredittgrense med Gebyrfri Visa kredittkort.

Ikano Visa, er et kredittkort fra Ikanobanken som gir deg faste og variable rabatter på ulike ting som musikk, bøker, Mat- og dagligvarer for å nevne noe. Du kan få fra 6 - 12 % rabatt hver måned. Bensinkortet fra Shell er et godt kredittkort for deg som vanligvis fyller bensin på en Shellstasjon. Kortet gir deg også 1 % opptjening av Trumfbonus ved alle andre varekjøp som foretas med Shell MasterCard. Kredittkortet fra Bank Norwegian gir deg gode rabatter når du bestiller flybilletter hos selskapet, og du får også 1 % opptjening av CashPoints på alle andre varekjøp med dette kortet.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy