Søk etter kredittkort

Bruke Lånemegler?

Om du vil låne penger i dag velg en långiver som sjekker hos flere. For når du skal låne penger, så lønner det seg å finne ut hvilket bank som ønsker å gi deg det beste tilbudet som er å oppdrive. Litt avhengig av hvor mye penger du ønsker å låne, så kan noen få prosentpoeng skille flere tusen kroner hver måned når lånet skal betales tilbake. Det vil derfor lønne seg å sjekke med så mange banker som mulig, enten at du gjør denne jobben selv, eller om du velger å benytte deg av en lånemegler som gjør dette kostnadsfritt på dine vegne. Den siste muligheten er helt klart den enkleste, og så lenge du slipper å betale for jobben, kan du heller bruke tiden din på noe helt annet.


Når du har levert din lånesøknad til en eller flere lånemeglere, vil de innhente tilbud fra alle sine samarbeidene banker. Dette er en prosess som ikke burde ta noe særlig lengre tid enn noen dager, men det kan variere. Dette avhenger så klart at du søker om et lån på dagen, og ikke forventer kundeservice midt på natten vel og merke. Men innenfor åpningstidene og på vanlige dager, vil du kunne få beskjed om hvor det vil lønne seg for deg å låne penger. Vanlige lånerammer for forbrukslån ligger mellom 5.000 kroner og inntil 600.000 kroner. Du har en fleksibel mulighet til å selv bestemme hvor lang tid du ønsker å ha for din nedbetaling. For større lån kan dette vare i opp til 5 år, men du velger selv.

Motta lånetilbud gratis fra inntil 10 forskjellige banker.

Vi anbefaler deg å ikke låne noe særlig mer enn hva ditt behov tilsier. Selv om det er fristende å låne nesten en halv million kroner, er dette noe som du blir nødt til å betale tilbake også. Hvis din kredittscore ikke tilsier at du bør låne mer enn bare 160.000 kroner, så bør du heller ikke søke om noe mere, selv om noen banker skulle innvilge dette. Når det gjøres en kredittvurdering er denne basert på både inntekt, alder og gjeld som er tatt opp tidligere. Så det er mange faktorer som er med på å bestemme hvor mye du kan låne, ikke bare hvor mye du vil ta opp i et forbrukerlån.

Det kan være lurt å sette opp et enkelt budsjett i forkant av innsendelse av lånesøknadene. Bruk en enkel lånekalkulator i forkant, så ser du omtrent hvor mye de forskjellige beløpene koster deg i måneden. Får du tilbud om en gunstig rente på under 10 %, vil for eksempel et lån uten sikkerhet på 180.000 kroner som skal betales tilbake over 5 år, koste deg i overkant av 3.000 kroner hver måned. Dette vil sikkert de fleste ikke ha noe særlig problem med å håndtere, men det kan være greit å sjekke i forkant hvor man havner utgiftsmessig. Om det skulle oppstå en manglende innbetaling, er inkassorenter vanskelige å bli kvitt, så det gjelder å gjøre opp for seg.

Nå er det ikke sikkert at du får til å søke om et lån uten kredittsjekk, men det som er viktig er sikkert om lånet blir innvilget, ikke selve prosessen som tar deg dit. Den største delen av å låne penger på nettet i dag er automatisert, og alt som er nødvendig informasjon for bankens del innhentes elektronisk. Fordelen med dette er at det er veldig gunstig for deg som kunde, for du får vite om lånet du søker blir innvilget, oo du kan gå videre med de prosjektene du har behov av penger til.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy