Søk etter kredittkort

Spar penger med rett kredittkort

Bruk kredittkortet riktig og spar penger

Det finnes mange forskjellige tips om hvordan man best kan spare litt penger. Ettersom du har funnet fram til denne siden som handler om kredittkort, er du sikkert på jakt etter litt ekstra penger, og ikke etter å spare penger. Men det er fullt mulig å spare penger ved å benytte kredittkort på riktig måte, og dette hjelper uten tvil din privatøkonomi.. Noen veldig enkle regler er;

    Sett ikke kredittgrensen høyere enn at du vet du klarer å betale tilbake.
    Ha alltid tilgjengelig kredittkort med cashback og bonusordninger.
    Ikke finansier en kredittkortregning med et nytt kort.
    Forsøk og alltid betale regningen ved forfall.

Dette høres kanskje ut som det er ting du vet fra før, og de fleste vet om disse rådene, men det er fristende å kjøpe seg noe ekstra som man egentlig ikke har råd til med et kredittkort ettersom regningen først kommer om en stund. Men den neste måneden kan fort bli noe av det samme, og da havner du gjerne på etterskudd hele tiden. Kjøp heller litt mindre så blir det mye enklere å spare litt mere penger. Du kan lese mer om kredittkort her på Kredittkortet.org eller om å samle smålån. En refinansiering eller samling av smålån kan være en effektiv måte på ikke akkurat å spare penger, men i hvert fall med å få ned de faste utgiftene hver måned hvis du henger litt etter.

Så, hvilket kredittkort som er det beste i Norge, er det mange som lurer på. Svaret er like enkelt som det er vanskelig; det kommer jo helt ann på hvilken situasjon du befinner deg i økonomisk. Kredittkortet til 365 Direkte har mange ganger blitt kåret til det beste i Norge, men det er også som reklamen sier, det er det beste kortet for den disiplinerte bruker. Det vil si at du alltid, og det understrekes alltid at du betaler regningen før forfall. 365 Privat har mange fordeler i form av tilbakebetalinger på 3,65 % av det du handler, og andre fordeler knyttet opp i kortet, men den effektive renten på kortet er ikke den beste i landet. Med andre ord er dette et kredittkort som du skal bestille hvis du vet at du ikke kommer til å få bruk for kreditten.

Et annet kredittkort som kanskje kan stille opp i klassen det beste kortet i Norge, er Red Visa-kortet til Santander. Dette kredittkortet er et av de absolutt beste på markedet hvis du planlegger å dele opp betalingen fremover i flere månedlige avdrag. Dette kortet har en rente på 17,1 % noe som fort er hele 10 % under mange av de andre kortene som finnes i Norge. En ting du må huske på når du skal bestille et kort er at mange av disse best i test kåringene er rene reklamer, hvor det er bank eller utlåns-selskapene som egentlig står bak testene. Som sagt så er det gjerne din privatøkonomi og behov som styrer hvilket kredittkort som er best for deg.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy