Søk etter kredittkort

VIP Credit Card

Skaff deg kredittkort og bli en VIP

VIP Credit Card er et kredittkort som gir mange fordeler i form av gratis inngang på populære og velkjente utesteder, rabatter på opptil 50 % på varer og tjenester som leiebil, spabehandling, mobilabbonementer, frisør, limousine, concierge-tjenester, cruise og hotellovernattinger. Altså et kredittkort for en very important person (VIP).

Som velkomstgave når du bestiller et kredittkort fra VIP Credit Card, får du varer og produkter til en verdi på nesten 1.500 kroner hvis du er over 23 år. Kortet gir deg en kreditt fra 5.000 kroner og helt opp til 100.000 kroner i kredittramme.

VIP Credit Card kredittkort er et internasjonalt Visa-kort tilknyttet et av verdens beste brukerstedsnettverk av butikker og minibanker. Kortet har inkludert en reiseforsikring om minimum 50 % av reisen betales med kortet, og en gjeldsulykke-forsikring som gjelder for sine brukere.

VIP Credit Card gir deg inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Skulle du ha behov for ytterligere utsettelse, kan du velge å dele opp betalingen over tid. Kortet har et årsgebyr på 0 kroner, er gratis å anskaffe seg, er 100 % gebyrfritt og har en effektiv rente på 22,90 %. Frister ikke dette kredittkortet, kan du lese om og sammenligne andre kredittkort her.

Hvis du planlegger å reise utenlands, så vær oppmerksom på at det er et ganske saftig gebyr på 1.350 kroner for å tilsendt et nødkort, hvis du mister eller blir frastjålet det du har. Du bør derfor ha med deg et ekstra kort som en sikkerhet, og for å slippe dette uforholdsmessige høye gebyret. Hvis du ikke har brukt kortet i løpet av 12 måneder, kan utsteder velge å ikke fornye avtalen med deg, og dermed ikk gi deg et nytt kort.

VIP Credit Card utstedes i samarbeid med yA Bank, og kan bestilles hvis du er over 23 år, ikke har verken betalingsanmerkninger eller inkasso (da vil søknaden automatisk bli avslått), har en folkeregistrert adresse i Norge og en fast inntekt. Krav til inntekt er ikke oppgitt, men en kredittvurdering vil uansett gjennomføres før søknaden eventuelt blir innvilget.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy