Søk etter kredittkort

Two Cards

Privat og business i et kort med Two Cards

Two Cards tilhører Terra Kortbank AS, og dette er kredittkortet som hjelper deg å skille mellom jobb og privatøkonomi.

Klikk her for å sammenligne de beste kredittkortene i Norge

Her får du to forskjellige kredittkort, ett kort som brukes i forbindelse med jobb og ett kort som brukes privat. Bonusprogrammet til Two Cards kan tilpasses etter ditt bruk til både jobb og privat og du sparer bonuspoeng i en og samme saldo. Bonuspoengene bestemmer du selv over og du kan bruke de til hva du måtte ønske.

Bonusorndingen til Two Cards kan minne om Flexi Visa eller 365Privat, for her får du 4 % bonus på alle flyreiser både innenlands og utenlands. 3 % rabatt på sportsutstyr og 8 % rabatt på treningsutstyr og 3 % rabatt på klær og sko hos utvalge selskaper. Du kan få igjen maks 2.500 kroner per år i bonus ved bruk av kredittkortet.

Two Cards kredittkort er et internasjonalt Visa-kort tilknyttet et av verdens beste brukerstedsnettverk av butikker og minibanker. Kortet har inkludert en reiseforsikring om minimum 50 % av reisen betales med kortet. Two Cards gir deg inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Skulle du ha behov for ytterligere utsettelse, kan du velge å dele opp betalingen over tid. Kortet har et årsgebyr på 0 kroner og en effektiv rente på 24,02 %. Kortet passer og er beregnet for de som har behov for å skille jobb og privatøkonomi. Du kan lese om andre kredittkort her på siden, hvis du har andre behov når det gjelder kortbruk og handlevaner.

Nyhet: Terra har nå innført gebyr på 149 kroner for innehavere av Two Cards, hvis kortet er innaktivt i 12 mnd. Skaff deg derfor ikke dette kortet hvis planen i hovedsak er å ha det liggende som en reserve.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy