Søk etter kredittkort

Fakta om Flexi Visa

Flexi Visa kredittkort gir deg 4 % bonus

Kredittkortet fra Santander, Flexi Visa er et smart kredittkort å benytte seg av hvis du handler mye innenfor visse kategorier.Flexi Visa gir deg 4 % bonus eller som noen sier, en cashback på det du handler innenfor en valgfri kategori av flyreiser, møbler, bensin, sportsutstyr eller klær og sko. Denne kategorien kan forandres månedtlig om ønskelig. Flexi Visa er tilknyttet et av verdens beste brukerstedsnettverk av butikker og minibanker.

Du får opptil 100.000 kroner i kredittgrense, inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, fleksibel tilbakebetaling, gebyrfrie varekjøp over hele verden, et årsgebyr på 0 kroner og en effektiv rente på 25,33 %. Bonusen du får som innehaver av Flexi Visa, er begrenset til 200 kroner per måned, eller 2.000 kroner de siste 12 måneder.

Som innehaver av Flexi Visa får du tilgang til fordelsprogrammet til Santander Bank, som gir cashback når du handler. Husk bare på at du forandrer bonuskategori i forkant, hvis du har planer om å kjøpe noe innenfor en ny kategori.

Flexi Visa ble i 2010 kåret til best i test i klassen for såkalte bensinkort som gir drivstoffrabatt av Dine Penger. Kortet er ikke knyttet opp til en bestemt kjede eller stasjon, slik at du slipper å tenke på hvor du fyller drivstoff. Som innehaver av kredittkortet har du også muligheten til å tegne forskjellige tileggstjenester som for eksempel betalingsforsikring eller advokatforsikring, hvis det skulle være ønskelig.

Du kan søke om kredittkortet Flexi Visa hvis du er 20 år eller eldre.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy