Søk etter kredittkort

Fakta om Norwegian-kortet

Opptjen CashPoints med Norwegian-kortet

Flyselskapet Norwegian har en egen bankavdeling som tilbyr kredittkort. Hvis du reiser mye med flyselskapet kan dette være et av de beste kredittkortene på markedet for deg, ettersom du kan samle opp såkalte CashPoints hver gang du handler med kortet og når du kjøper flybilletter hos Norwegian.

Ett CashPoint tilsvarer en krone som du kan benytte til kjøp av flybilletter. Ved alle varekjøp får du 1 % av summen godført på din CashPoint-konto, og du får opptil 20 % når du handler billetter av Norwegian, 5 % på lavprisbilletter og 20 % på fullflexbilletter.

Dette kredittkortet har ingen årsavgift, og du slipper også den vanlige kredittkortavgiften når du bestiller flybilletter hos Norwegian. Kortet gir deg en rentefri betalingsutsettelse på opptil 6 uker, du betaler ingenting ekstra for å ta ut kontanter i utlandet, så det er kort sagt et ypperlig kredittkort for deg som er mye ute og reiser.

Ettersom fokuset til Norwegian ligger i flyselskapet, har dette kortet også en gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert. Forsikringen gjelder for innehaver med ektefelle eller samboer, og også for barn som er med på reisen og som ikke er over 21 år. For at forsikringen skal være gyldig, må minst 50 % av reisen være betalt med Norwegian-kortet.

Med et kredittkort fra Bank Norwegian får du en kredittlimit på opptil 100.000 kroner. Årlig effektiv rente er 22,40 %, og hvis du verver venner og bekjente som brukere av kortet, mottar du 200 cashpoints for hver som får sin søknad innvilget. Du kan søke om kredittkortet fra Bank Norwegian dersom du er over 20 år, og ikke har noen betalingsanmerkninger.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy