Søk etter kredittkort

Fakta om Shell MasterCard

Shell MasterCard gir deg 1 % rabatt på alt du handler.

Det nye kredittkortet til Shell er både et bensinkort som gir deg en rabatt på 40 øre per liter bensin du fyller på alle Shell-bensinstasjoner som du får godskrevet som Trumfbonus, men du får også en rabatt på 1 % på alt annet som du handler med kredittkortet, ikke bare hos Shell. Hvis du pleier å fylle bensin på en Shellstasjon er dette kortet midt i blinken for deg.

MasterCardet fra Shell er en del av Ikanobank og samarbeider med bonus-selskapet Trumf. All bonus du opparbeider deg med Shell MasterCard kan du ta ut av din Trumkonto enten som kontanter, andre varer eller som flybilletter. Kjører du for eksempel 25.000 kilometer i året med et forbruk på 0,8 liter på mila, sparer du 800 kroner bare ved å betale med kortet når du fyller bensin.

Shell MasterCard er knyttet oppimot over 23 millioner brukersteder over hele verden. Du får opptil 50 dagers betalingsutsettelse uten renter, kortet har inget årsgebyr, alle varekjøp er gebyrfrie og du får en kredittgrense på mellom 5.000 og 75.000 kroner. Den effektive renten er på 26,05 %

I tillegg så har også innehavere av Shell MasterCard også tilgang til andre tilbud utover den faste rabatten. Nå får du for eksempel 20 % rabatt hvis du kjøper en GPS fra TomTom så lenge du betaler med ditt Sehll MasterCard, og det trekkes nå ut en iPhone 4 en gang hver måned til en av innehaverne av kortet. Nye tilbud oppdateres som de kommer.

Du kan søke om kredittkortet til Shell MasterCard dersom du er over 20 år, og ikke har noen betalingsanmerkninger.

Vi har ikke kortet tilgjengelig nå, men du kan sammenligne andre kredittkort her.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy