Søk etter kredittkort

Fakta om Ikano Visa

Ikano Visa gir opptil 10 % rabatt i cashback

Kredittkortet fra Ikanobanken, Ikano Visa gir sine kunder noe de kaller for månedsrabatter. Disse månedsrabattene kommer hver måned, og her kan du få opptil 10 % rabatt innenfor visse utvalgte bransjer. Du får også faste bransjerabatter som innehaver av Ikano Visa, og kortet gir 1 % cashback på mat, dagligvarer samt bensinstasjoner. Fyller du drivstoff hos Shell, økes rabatten opp til 2 %.

Månedens bransjetilbud er tilbud i butikker/kjeder som er tilknyttet de respektive bransjene der månedsrabattene finnes. Slik får kundene både månedens bransjetilbud, i tillegg til den vanlige månedsrabatten fra Ikano Visa. Som et eksempel får man i januar 2013 en rabatt på 5 % innenfor kategorien hus & hjem. Maks rabatt per år er kroner 5.000,- per konto, og gjelder for kjøp både i Norge og i utlandet. Her er fullstendig oversikt for første halvdel i 2013:

MÅNED BRANSJER RABATT
JANUAR HUS & HJEM 5 %
FEBRUAR SPORT & FRITID 7 %
MARS RABATT PÅ ALT 4 %
APRIL BIL OG TILBEHØR 6 %
MAI KLÆR & SKO 7 %
JUNI OPTIKK 10 %

Ikano Visa er et internasjonalt Visa-kort med gunstig kredittkortrente. Ikano Visa er tilknyttet et av verdens beste brukerstedsnettverk av butikker og minibanker. Ikano Visa tilbyr også en selvvalgt finansiering i 2, 4, 6 eller 9 måneder, eller en delbetaling til 9,9 % nominell rente. Gjelder for kjøp med VISA-kortet på over 2.500 kroner.

Ikano Visa gir deg inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Skulle du ha behov for ytterligere utsettelse, kan du velge å dele opp betalingen over tid. Kortet har et årsgebyr på 0 kroner og en effektiv rente på 20,10 %. Ikano Visa er et kredittkort med gode betingelser som du kan skaffe deg uten at du behøver å bytte bank. Kredittramme er 100.000 kroner og aldersgrense for å søke om kortet er 23 år.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy