Søk etter kredittkort

Fakta om Santander Red

Santander Red Visa kredittkort er billig i bruk.

Kredittkortet fra Santander, Santander Red Visa er et av de billigste kredittkortene å bruke i Norge, med tanke på å utsette betalingen ved varekjøp. Santander Red er et internasjonalt Visa-kort med en gunstig kredittkortrente. Kortet er tilknyttet Visa, som har et av verdens beste brukerstedsnettverk av butikker og minibanker.

Du får opptil 100.000 kroner i kredittgrense, inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, fleksibel tilbakebetaling, gebyrfrie varekjøp over hele verden, et årsgebyr på 0 kroner og sist men ikke minst, en effektiv rente på bare 17,1 %. Denne renten er det få banker som tilbyr kredittkort i Norge som klarer å matche, så kortet anbefales på det sterkeste hvis du har planer om å ikke gjøre opp hele eller deler av regningen ved forfall.

Det er mange som ikke er klar over hvilken rente man har på kortet sitt i dag, og hvis du sliter med å betale kredittkortregningene dine, og i tillegg har en effektiv rente på langt over 20 %, vil det være veldig økonomisk fornuftig å bytte slik at du får tilgang til Santander Red. Men vær oppmerksom på at du kan bytte til dette kortet uten å måtte bytte bank, slik at det er enkelt å kutte rentekostnadene med det samme.

Gjennom å være innehaver av Santander Red Visa har du også mulighet til å tegne en rekke tileggstjenester som; betalingsforsikring, advokatforsikring, ID-tyveriforsikring og forbrukerkjøps-forsikring. Du får også tilgang til en lånekalkulator, som viser deg eksakt hva et kredittkjøp vil koste deg per måned.

Du kan søke om kredittkortet Santander Red Visa her dersom du er over 20 år.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy