Søk etter kredittkort

Fakta om Gebyrfri Visa

Gebyrfri Visa Gold kredittkort er 100 % gebyrfritt

Kredittkortet fra Santander, Gebyrfri Visa Gold er et av de billigste kredittkortene å bruke i Norge, og det er 100 % gebyrfritt. Gebyrfri Visa Gold er et internasjonalt Visa-kort med gunstig kredittkortrente. Gebyrfri Visa er tilknyttet et av verdens beste brukerstedsnettverk av butikker og minibanker, og kan benyttes over hele verden. En ekstra fordel hvis du reiser utenlands med dette kortet, er at du kan ta ut kontanter i minibanker utenlands uten å betale noe ekstra gebyr for dette.

Du får opptil 100.000 kroner i kredittgrense, inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse, Fleksibel tilbakebetaling, gebyrfrie varekjøp over hele verden, et årsgebyr på 0 kroner og en effektiv rente på 23,41 %. Gjennom å være innehaver av Gebyrfri Visa Gold har du også en gratis reiseforsikring, dersom minimum 50 % av reisen er betalt med ditt gebyrfrie visakort. Forsikringen gjelder selvfølgelig for innehaveren av kortet, men også tre medreisende kan inkluderes i forsikringen.

Santander Consumer Group har også et kort som heter Gebyrfri Visa Platinum, som gir 0,5 % kjøpsutbytte på alle varekjøp, men det er forbeholdt eksisterende kunder og relasjonspartnere og det er p.t ikke mulig å søke om kortet.

Santander som utsteder Gebyrfri Visa, har nå startet opp med å tilby cashback eller kickback som de kaller det til alle sine kunder. Dermed får du som innehaver av kortet en rabatt på flere hundre nettbutikker, ppå opp til 25 % av kjøpesummen. Denne rabatten godskrives din konto hver måned, og har i forhold til andre selskaper som tilbyr cashback, ingen årlig begrensning.

Du kan søke om kredittkortet Gebyrfri Visa Gold dersom du er over 20 år.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy