Søk etter kredittkort

Hva skjer når banken sier nei?

Det er mange grunner til at man trenger litt ekstra penger. Det kan være behov for vedlikehold i leiligheten eller på huset. En service på bilen som må foretas. Maskiner, slik som vaskemaskin eller tørketrommel, kan gå i stykker. Dette kan være vanskelig å kjøpe inn uten å ta opp lån. Det å få et kredittkort eller et lån ser svært enkelt ut på reklamer, men det er tilfeller hvor banken sier nei. Må man da klare seg uten kredittlån?

Sammenlign alle forbrukslån her!

Hva skjer når banken sier nei

Det er mange forskjellige grunner til at banker sier nei. Noen ganger er det snakk om en risikovurdering. Det kan være at banken anser at det er en høy risiko for at du ikke vil kunne betale de månedlige utgiftene. Andre grunner kan være at du har betalingsanmerkninger eller inkassokrav. Betalingsanmerkninger får du hvis du ikke klarer å betale regningene dine, og disse går til inkasso. For bankene er dette en klar indikasjon på at du ikke vil klare å betale ned lånet. Andre grunner kan inkludere at du har andre store lån eller at du ikke har sikkerhet eller andre faktorer. Heldigvis er det eneste som skjer når banken sier nei, at du må se etter en annen bank.

Mange lånetilbydere og mange muligheter

Selv om du får nei hos en bank, er det ingen grunn til å gi opp. Det er flere lånetilbydere på markedet. De har alle forskjellig fokus og gjør sine egne vurderinger. Dermed er det fullt mulig å få ja fra en annen bank. Likefult, hvis du har fått nei fra en bank, er det lurt finne ut hvorfor. Har du for mange andre lån? Er inntekten for lav? Har du betalingsmerknader? Når du vet hvorfor den første banken sa nei, kan du gjøre noe med det. Refinansiering er en god mulighet for mange. Da kan du få samlet alle smålånene et sted. Det vil kunne senke dine månedlige utgifter. I tillegg vil du kunne få mer i lån. På denne måten slår du to fluer i en smekk.

Du kan likevel få kredittkort og forbrukslån

Hvis grunnen til at du fikk nei fra banken skyldes mangler på verdier man kan sette i pant, er det mange banker som spesialiserer seg på å gi lån uten sikkerhet. Så da er det bare snakk om å finne den rette lånetilbyderen. Så gjør litt ekstra forarbeid og du vil sannsynligvis finne en bank som gir deg et kredittkort eller et lån!

Det handler om å ikke gi opp. Prøv neste selskap som tilbyr kredittkort eller søk hos neste låneformidler, så kanskje du treffer på lånevillige selskaper. Det er i hvert fall mulig å få godkjent en søknad om kreditt, det viktigste er at du ikke gir deg med det første!

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy