Søk etter kredittkort

Kredittlån på nett

kreditt lånHvis du vil skaffe deg penger på nettet, så er et kredittlån trolig den beste løsningen. Men hva er best av et kredittkort eller et usikret lån? Ettersom kredittkortet fysisk må trykkes, så går det naturligvis raskere å bare overføre penger via et forbrukslån, men det er også viktig å tenke over hvilket tidsaspekt du har på nedbetalingen.

Gjelder det bare en kort periode, er et kredittkort den billigste løsningen ettersom de fleste kortene i dag er uten årsavgifter. Du betaler heller ingen etableringsgebyr for å motta kortet, i motsetning til et forbrukslån, hvor et vanlig etableringsgebyr ligger på mellom 600 og 900 kroner. Et kredittkort tilbyr også en rentefri periode på opptil 6 uker, så i korte perioder kan du faktisk låne penger gratis. Gjelder det derimot for en lengre periode, hvor du har planlagt å betale ned lånet på mer enn 1 år, er et forbrukslån å anbefale, grunnet at renten i hovedsak ligger lavere. Når du søker om et kredittlån uten sikkerhet vil du alltid få et individuellt rentetilbud basert på din økonomiske situasjon, men dette er for det første kostnadsfritt og uten noen forpliktelser for deg.

Søk lån fra Santander Consumer Bank her.

Vi anbefaler kredittkortet re:member black til alle som leter etter et nytt kort. Dette på grunn av bonusprogrammet re:member reward, som gir rabatt i flere hundre nettbutikker, samt den høye kredittrammen som kan strekkes helt opp til 150.000 kroner. Kortet kan søkes av alle som er over 18 år, med fast inntekt og ingen betalingsanmerkninger. Kredittkortet har i mange uavhengige tester blitt kåret til det beste kredittkort i forhold til rabatt og bonus.

Ønsker du å ta opp et lån uten sikkerhet, kan vi trygt anbefale deg å søke via Santander Bank. Banken er i dag den største på det norske markedet når det gjelder forbrukslån, etter å ha kjøpt opp GE Money Bank for en kort tid siden. Med en konkurranse dyktig rente, er dette en av dine beste muligheter når det gjelder å ta opp et kredittlån på nettet.

Om du vil velge å skaffe deg et kredittkort eller å ta opp et forbrukslån får du nesten avgjøre selv, men se først på dine bruksmuligheter, og hvilket tidsrom du har for lånet. På den måten kan du skaffe deg den billigste finansieringen.

Lovpålagte eksempelrenter:
Eff. rente 25,40 %, 15.000 over 12 mnd, Tot: 16.408,- re:member
Eff. rente 16,33 %, 65.000 over 5 år, etb. geb. 0,- Tot: 93.244,- santander

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy