Søk etter kredittkort

Norges beste kredittkort

Det er ikke alltid enkelt å bestemme hvilket som er norges beste kredittkort, men det finnes noen gode alternativer der ute i kredittkort-jungelen. Først og fremst så bør du vite hva du har tenkt til å benytte kredittkortet ditt til, for deretter å sammenligne kort innenfor den bestemte nisjen. Dette gjør du enkelt på nettsiden Finnbestekredittkort.no hvor du kan sammenligne vilkår fra hele 12 ulike frittstående kredittkort, som i dag finnes på det norske markedet.


Hvilket kredittkort er best i Norge?


For å finne ditt kredittkort kan du se på forbrukstester som flere av de største mediehusene i Norge har gjennomført, og da vil du se at det skilles mellom disiplinert bruker, eller kredittbruker. Forskjellen ligger i om du alltid betaler inn det du har brukt hver måned, eller om du foretrekker å dele opp betalingen over lengre tid. Vi er forskjellige og har også forskjellige økonomiske behov. Derfor gjør du lurt i å velge det kredittkortet som gir deg mest igjen, ikke bare se på hvilket kort som topper listen.

I klassen over disiplinerte brukere havner stort sett 365 Direkte langt opp på listen. Mye på grunn av den gode avtalen om cashback og bensinrabatten, som er i toppklasse hvis du tanker hos Esso. Men du binder deg ikke opp til en bestemt kjede av bensinstasjoner, men får cashback hos alle selskaper. Esso nevnes kun fordi du her får ytterligere 30 øre i rabatt per liter, i tillegg til de 3,65 prosentene som allerede gis i rabatt fra kortselskapet. Med 365 Direkte får du også cashback på klesbutikker og skobutikker i Norge, sammen med andre rabatter som er tilknyttet kortet.

Er du i klassen kredittbruker, noe som vil si at du foretrekker å dele innbetalingen ut over noen måneder eller kanskje lengre tid, bør du sterkt vurdere hvilke kostnader som ligger i bruk av kredittkortet. Etableringsgebyr og årsgebyr er to kostnader du bør forsøke å holde deg unna. Da må du betale bare for å få lov til å eie kortet, noe som burde være ganske unødvendig. Slike kort egner seg bedre for forretningsfolk, hvor det uansett er jobben som betaler, og ting som fordeler på flyplasser inngår. For vanlige personer er dette stort sett helt unødvendig.

En annen ganske viktig faktor er hvilken rente du må betale tilbake for å dele opp betalingen. Alle kredittkort har en rentefri periode på mellom 30 og 60 dager, og etter denne begynner rentene å løpe. Er du en kredittbruker, bør du derfor vurdere et kredittkort med en så lav rente som mulig, og helst unner 20 %. Rabatt på bensin blir fort spist opp i form av renter, hvis du ikke gjør opp kortet hver måned, så Ikano Visa som har en gunstig nedbetalingsmulighet eller Santander Red med en ganske lav rente, bør da være ditt valg.

Som du ser er det flere faktorer som er med på å bestemme hvilket kredittkort som er norges beste. Det gjelder å velge rasjonelt slik at du skaffer deg det kredittkortet som passer best til ditt bruk.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy