Søk etter kredittkort

Søke kredittkort online

Det er utvilsomt på nettet du skal skaffe deg et nytt kredittkort i dag, for å få tak i det største utvalget og tilgangen til de beste kortene. Du sparer enkelt sagt både tid og penger, ved å raskt kunne sammenligne de ulike fordelene ved hvert enkelt kredittkort, før du velger hvilket du vil ha tilsendt hjem. Hvis du vil sammenligne de mest populære kredittkortene i Norge:

Gå inn på siden for sammenligning her, hvor du finner de beste kortene online


Det kan ofte være litt vanskelig å vite hvilket kort man skal velge fremfor ett annet, ettersom du kanskje har egne personlige preferanser i forhold til hvilke kriterier du ønsker at kortet ditt skal ha. Det finnes en rekke forskjellige årsaker til hvorfor mange ønsker å søke om et kredittkort online. Noen vil først og fremst ha et kredittkort på dagen, noe som kanskje skyldes et prekært behov etter penger eller en kredittramme grunnet et fremtidig kjøp eller en planlagt finansiering. Da kan det være viktig å forsøke å finne det billigste kredittkortet, ettersom du sikkert ønsker å betale så lite som mulig i renter til banken. Kort uten årsgebyr er også å anbefale, og derfor finner du ingen dyre kredittkort med høye avgifter her på nettstedet vårt.

Andre årsaker til at mange i dag velger å skaffe seg et kredittkort, kan være en reiseforsikring som mange kortselskaper nå tilbyr kostnadsfritt, hvis man betaler minst 50 % av reisekostnadene med det aktuelle kredittkortet. Nå i 2017 er dette en service som flere selskaper tilbyr sine kunder, og det gjelder som regel også for andre i reisefølget, dog med en vanlig begrensning på opp til 4 personer som enten er familie eller venner.

Spesialistene på kredittkort (som for eksempel re:member, santanderkort, 365privat, vipcredit eller shell mastercard), det vil si selskaper som kun egner seg til å utstede kredittkort for sine kunder, har også som regel mye bedre vilkår enn hva de store bankene som for eksempel DNB eller Nordea tilbyr sine kunder. Der er kreditt bare en del av mange banktjenester, og fokus er ikke like stort rettet mot fordeler, bonus og rabatter, og kortene til storbankene har også gjerne årsavgifter hvis du ikke allerede er en eller annen form for totalkunde hos banken. Nei, så søk et kredittkort online, hvor du kan signere med din BankID. Da sparer du som sagt både tid og penger, og kan sikre deg et kort som passer for akkurat deg, eller du kan velge å skaffe deg flere kort med en gang.

Bestill et kredittkort uten årsavgift


Det er mange forskjellige faktorer å ta hensyn til når du skal bestille deg et nytt kredittkort. Kanskje gjør du det for å ha en ekstra sikkerhet når du er ute å reiser, kanskje vil du ha tilgang til en kredittreserve til uforutsette kostnader, kanskje ønsker du å spare penger på netthandel, kanskje vil du litt billigere drivstoff eller kanskje er årsaken en helt annen.

Uansett hvorfor du vil søke om et kredittkort, så bør du i hvert fall velge et kort som ikke har noe årsgebyr. Hvis du ønsker å ha et kredittkort liggende skal du velge det kortet som gir deg de beste økonomiske forutsetningene, og det får du vel knappest om du er nødt til å betale ekstra penger hvert år, bare for at du skal ha denne muligheten? Så for å spare mest mulig penger skal du droppe kort som koster deg unødvendige faste kostnader hver eneste år. Gjør det derfor så billig som mulig!

Kredittkort uten årsgebyr


Det er nemlig alt for mange kort som har uforholdsmessig høye årsavgifter, selv om noen hundrelapper kanskje ikke føles som det er alt for mye penger. Det som uansett er helt sikkert, er at du sikkert ikke vil skaffe deg et kredittkort for å hive penger ut av vinduet, og det gjør du med årsgebyr i mange tilfeller. Noen av de mest eksklusive kortene i dag har årsgebyr, eller kanskje nærmere et medlemsgebyr for å kunne bruke kortet, men da innebærer det ofte fordeler som inngang til lounger på flyplasser, og er vanligvis ikke kredittkort for folk flest men heller til å benyttes i forretningsreiser.

For vanlige folk så er vel ikke inngang til lounger det som er den største årsaken til å skaffe seg et betalingskort, men det ligger som oftest noe annet bak. Går du derfor inn på forsiden til Kredittkortet finner du nå en stor oversikt over kredittkort uten årsavgift i Norge, og alle kan du bestille online. Det gjelder bare at du på forhånd vet utifra hvilke forutsetninger du vil søke, for det finnes et kort til hvert behov.

Kredittkort med cashback eller lav rente?


Velg rett kredittkort med cashback eller lav rente. Det lønner seg å vurdere kredittkort opp mot hverandre før man velger. Både rentene og programmer for cashback varierer fra bank til bank. Så hva bør du velge; kredittkort med cashback eller lav rente? Som alltid er valget avhengig av hva slags kortbruker du er, om du er en ”kredittbruker” som ofte har behov for å utsette nedbetalingen, eller en mer disiplinert bruker som alltid er i rute med avdragene. Her får du noen enkle råd med deg på veien. Det finnes i utgangspunktet tre hovedkategorier av kredittkort i Norge. Vi ser da bort fra mer eksklusive kort (som AMEX, Quientessentially og andre gull- eller platinakort) som stort sett er uoppnåelige for ”folk flest” hvor det kreves det at du tjener langt over gjennomsnittet for Ola Nordmann, og da er ikke kredittkort med cashback eller lav rente nødvendigvis noe som opptar deg i så stor grad.

Sammenlign og bestill kredittkort online her


For oss vanlige dødelige snakker vi for det første om kredittkort med cashback-avtaler, eller kredittkort med bonusavtaler og/eller gode rabatter. Det betyr at du får penger tilbake når du handler varer, for eksempel når du kjøper drivstoff, klær eller flybilletter. Både 365Direkte og Flexi Visa er gode løsninger dersom du er ute etter cashback. Verken 365Direkte eller Flexi Visa krever årsgebyr og er på den måten ”billige i drift”. Du får også online svar på en søknad. Kredittkort med bonuser eller rabatter kan fort bli lønnsomt dersom du handler mye med kortet. re:member stiller her i en særklasse. Med dette kortet får du rabatt i over 200 nettbutikker i tillegg til andre gode tilbud. Begge disse typene kort krever at du er en disiplinert bruker. Betaler du ikke når regningen kommer, går vinningen fort opp i spinningen. De pengene du tjener på cashback eller bonuser, vil ellers lett forsvinne i rentekostnader.

Kredittkort med lav rente


Dersom du ikke kan betale hele regningen ved forfall, er det som regel bedre med et kredittkort som opererer med lav rente. Det skiller mange prosent mellom de billigste og dyreste kredittkortene. Her er det penger å spare på å velge rett kort. Santander Red er et av kortene med lavest rente, og kan anbefales i denne sammenhengen. Den effektive renten på 17,1 % gjør dette kortet til et av Norges beste kredittkort med hensyn til lavest mulig rente. Dette kortet tilbyr samtidig kickback fra Santander. Dette innebærer rabatt ved netthandel og kommer derfor høyt opp på listen over populære kredittkort som tilbyr lav effektiv rente. Hensikten er uansett å spare så mye penger som mulig. Du har altså tre muligheter: Rabattavtaler og cashback, eller ved å søke om et kort med så lav rente som mulig. Valget er til syvende og sist avhengig av hva slags bruker du er. Et godt tips kan være å søke om kort i hver av de tre kategoriene samtidig. Da har du alltid et kort som du kan bruke avhengig av formålet.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy