Søk etter kredittkort

Beste kredittkort med fordeler

Du skal helst finne det beste kredittkortet for akkurat deg, og derfor kan du her sammenligne noen av de beste kredittkort med fordeler som finnes i Norge. Her kan du finne et kredittkort som passer i forhold til ditt bruk og hvilket mål du har for å gå til anskaffelse av et kredittkortet. Sammenlign forskjellige faktorer som rentekostnader, betalingsutsettelser, kredittgrenser, forsikringer, fordeler og ulemper med de forskjellige kortene. Kredittkort på markedet i Norge med rabatter på drivstoff, cashback og reiseforsikringer. Du kan søke om ett kredittkort online eller også søke om flere kort samtidig, for å være sikker på at et av de kortene du vil ha blir innvilget. Her finner du beskrivelser over flere populære korte som du kan bestille i Norge i dag. Velg det som passer best!

Klikk her for å søke om et av kredittkortene online


365 Direkte er kåret til Norges beste kredittkort for disiplinerte brukere. Drivstoffrabatt og cashback.
365 MasterCard har cashback på 3,65 % pluss 34 øre per liter på alt du handler av drivstoff hos Esso, da får du Norges beste drivstoffrabatt. 2 % på andre bensinstasjoner i hele verden. Kortet fra 365 Direkte har blitt kåret til Norges beste kredittkort hele 9 ganger i klassen for disiplinert bruker. Så hvis du betaler regningen innenfor fristen, er dette et kredittkort du bør skaffe deg på dagen. Maks kreditt som blir innvilget er 50.000 kroner og det gis inntil 50 rentefrie dager. Minimum alder for å søke om kredittkortet er 21 år.

Re:member Card har det beste bonusprogrammet blant norske kredittkort. 150.000 i kredittramme.
Re:member card gir deg opp til 25 % rabatt i over 200 nettbutikker, sammen med en rekke andre fordeler og rabatter. Kredittkortet inkluderer en gratis reise- og avbestillingsforsikring, ukens deal med forskjellige tilbud og gunstige rabatter på en rekke restauranter. Du kan også tegne gode forsikringer hvor en er gratis det første året du er innehaver av kredittkortet. Maks kredittramme er på 150.000 kroner, og du får inntil 52 rentefrie dager. Minimum alder for å søke om dette kredittkortet er 18 år.

Ikano Visa er kredittkortet for deg som vil benytte en kjøpsutsettelse eller ha tilgang til faste rabatter.
Ikano Visa gir 1 % cashback på drivstoff og dagligvarer, 2 % cashback på Shell-stasjoner samt månedsrabatter på mellom 4 og 10% avslag og et spesialtilbud hver måned. Kortet gir også mulighet for velge en gunstig betalingsutsettelse på opp til 9 måneder, for kjøp over 2.500 kroner. Opptjen cashback på inntil 5.000 kroner i året med ditt Ikano Visa kredittkort. Maks kredittramme er på 100.000 kroner, du får inntil 50 rentefrie dager og kredittkortet har inget årsgebyr. Minimum alder for å søke om kortet er 23 år.

Ya Bank tilbyr i dag et gunstig kredittkort hvor du enkelt kan få hele 4 % i rabatt på dagligvarer.
Men et kredittkort fra yA Bank gir deg mer enn bare rabatt når du skal handle mat og drikke. Du kan for eksempel benytte deg av et helt unikt fordelsprogram som kun er forbehold innehavere av dette kredittkortet, samt at du får en gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet og en gjeldsulykkeforsikring på kjøpet. Maks kreditt for kredittkortet til yA Bank er nå på 100.000 kroner og du får inntil 50 rentefrie dager med en gratis betalingsutsettelse. Minimum alder for å kunne søke om kortet er 20 år.

Flexi Visa tilbyr 4 % cashback innenfor en valgfri bonuskategori samt fordelsprogrammet kickback.
Flexi Visa gir deg 4 % cashback i 5 forskjellige kategorier hver måned. Du velger selv i hvilken kategori du ønsker cashback. Velg mellom Klær og Sko, Flybilletter, Drivstoff, Elektronikk og Sportsutstyr. Et topp drivstoffkort med andre ord, ettersom du kan få 4 % rabatt hos samtlige kjeder. Kickback fra Santander gir deg rabatt i over 200 nettbutikker. Maks kreditt 100.000 kroner, 50 rentefrie dager. Minimum alder for å kunne søke om Flexi Visa er 20 år.

Gebyrfri Visa Gold er helt gebyrfritt å bruke i Norge og utlandet og har gratis reiseforsikring inkludert.
Gebyrfri Visa Gold fra Santander Bank er et helt 100 % gebyrfritt kredittkort som gir rabatt på blant annet hoteller, skobutikker og leiebiler. Kredittkortet er ett av få som tilbyr gebyrfrie uttak av kontanter i utlandet, og har samtidig en gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert for innehaver og inntil 3 medreisende. Med andre ord et perfekt kredittkort å ha med på reise. Maks kreditt er på 100.000 kroner, og du får inntil 50 rentefrie dager. Inget etablerings- eller årsgebyr. Minimum alder for å søke om Gebyrfri Visa er 20 år.

Shell MasterCard har bonus på alt, gode rabatter på drivstoff som gir bra opptjening av trumfbonus.
Shell MasterCard gir deg hele 40 øre i trumfbonus for hver eneste liter drivstoff du tanker på Shell, spesialtilbud som kommer hver måned, pluss 1 % i cashback på absolutt alt du handler med kortet i hele verden. Dette kredittkortet har ingen øvre beløpsgrense på hvor mye cashback som kan hentes ut, og kan derfor anbefales både som bensinkort og som handlekort. Maks kredittramme på Shell MasterCard er 75.000 kroner, og det gis inntil 50 rentefrie dager. Minimum alder for å søke om dette kredittkortet er 20 år.

Bank Norwegian kredittkort til opptjening av cashpoints og fordeler når du reiser utenlands.
Bank Norwegian sitt kredittkort gir deg cashpoints på inntil 20 % på alle kjøp du gjør med kortet. Poengene kan du enkelt benytte til å delbetale eller kjøpe flybilletter hos Norwegian. Kortet er helt gebyrfritt både i Norge og i utlandet, og lar deg blant annet ta ut kontanter i utlandet uten gebyr. Det medfølger en gratis reise- og avbestillingsforsikring inkludert i kortet. Maks kredittramme er på 100.00 kroner, og det tilbys inntil 45 rentefrie dager. Minimum alder for å kunne søke om et kredittkort fra Bank Norwegian er på 18 år.

Vip Credit Card gir gode rabatter og eksklusive fordeler som gratis inngang på populære utesteder.
VIP Credit Card er markedsledene i Norge når det gjelder eksklusive avtaler og fordeler for sine brukere. Kredittkortet gir mellom 10 og 50 % rabatt hos utvalgte klesbutikker, frisører, sportsartikler, restauranter, hoteller, cruise og leiebiler m.m. Vip Credit Card har i dag norges mest eksklusive fordelsprogram blant kredittkort. Kredittrammen er på inntil 100.000 kroner til kortet som leveres av yA Bank, og det tilbys inntil 50 dagers rentefri kreditt. Minimum alder for å kunne søke om dette kredittkortet er på 23 år.

Santander Red er perfekt for betalingsutsettelser. Kredittkort med en lav rente, rabatter og bonuser.
Santander Red har en av markedets absolutt laveste effektive renter blant kredittkort som tilbys online i Norge. Nominell rente er på 14,89 % og kredittkortet er gebyfritt ved varekjøp i Norge og i utlandet. Det er ikke nødvendig å bytte bank. Santander Red Visa inkluderer også det helt nye fordelsprogrammet Kickback, som gir rabatt i mer enn 200 nettbutikker i Norge. Maks kredittramme er i dag på inntil 100.000 kroner, og du får inntil 50 rentefrie dager. Minimum alder for å kunne søke om dette kredittkortet er på 20 år.

Klikk her for å komme til søknadskjema for kredittkortene


Du må imidlertid være oppmerksom på ditt bruk av kredittkortet, for det tilkommer relativt høye renter om du ikke betaler ut hele regningen når den kommer. En høy kredittkortgjeld blir fort dyr å betjene hvis du ikke lærer deg til å bli en disiplinert bruker av kredittkort. 

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy