Søk etter kredittkort

Sammenlign vilkår og betingelser på kredittkort du kan søke online

Alle kredittkort du kan søke om her på Kredittkortet.org er uten årsgebyrer eller andre fordyrende kostnader. Flexi Visa, Re:member Black og 365 Privat er alle kåret til best i test i sine respektive kategorier for cashback til disiplinerte brukere i løpet av 2017. For å skaffe seg maks utnyttelse av fordeler som bonus og cashback kan det lønne seg å søke om flere forskjellige kredittkort samtidig. Da kan du spare penger i alle kategorier hvor det enten tilbys bonus eller cashback, når du betaler for en vare eller en tjeneste med ett av de nye kredittkortene dine. En sikker, smart og lettvint måte å få tilgang til rabatter når du handler online og i butikker.

Alle de testvinnende kredittkortene i Norge kan du søke om direkte her i dag. 

Kredittgrensene varierer fra kort til kort og det vanlige er en nedre grense på 10.000 kroner, mens for eksempel re:member black tilbyr en kreditt opp til 150.000 kroner for sine brukere. Du kan øke kreditten på kredittkortet ditt underveis ved å vise til en god betalingshistorikk hvis det er ønskelig og etter behov. Forsøk å finn et kredittkort som innehar de fordelene som passer til ditt forbruk. Les mer om hvilke kredittkort som har cashback, forsikringer og bensinrabatt inkludert gratis for sine brukere.

Ha alltid et kredittkort med drivstoffrabatt liggende i bilen. Da sparer du veldig enkelt mye penger


Her kan du også sammenligne å bestille et bensinkort som gir rabatt på alle former for drivstoff, samt rabatter på det du handler inne på de forskjellige bensinstasjonene. De tre kredittkortene Ikano Visa, Flexi Visa og 365 Privat er ikke knyttet opp til noen bestemte kjeder, men for maks utnyttelse av 365 Privat bør du benytte Esso og for Ikano Visa får du best rabatt på Shell sine bensinstasjoner. Det enkleste er å søke om flere kort samtidig for å være sikker på at i hvert fall en søknad blir godkjent, samt for å sikre maks utnyttelse av de forskjellige rabattene du kan oppnå. Alle disse kredittkortene gir rabatt på drivstoff hos enten en fast kjede som Shell, eller på valgfrie bensinstasjoner rundt om i Norge. Den beste rabatten oppnås i dag ved å benytte seg av 365 Direkte på en av Esso sine stasjoner, som tilbyr 3,65 % i cashback pluss yterligere 30 øre i rabatt per liter drivstoff. Søk om ett eller flere og spar penger når du fyller opp tanken eller handler på bensinstasjoner. Det vil være veldig lettjente penger å ha ett eller flere av disse kortene tilgjengelig i lommeboken. Rabattgrensene er på mellom 2.000 og 5.000 kroner per kalenderår, bortsett fra Shell MasterCard hvor det ikke finnes noen øvre begrensning på hvor mye cashback du har mulighet til å tjene. Derfor vil det ofte være lønnsomt å ha tilgang til flere kredittkort med drivstoffrabatt, slik at du kan utnytte denne fordelen maksimalt.

Et kredittkort med cashback gjør at du kan spare penger hver gang du betaler med kortet


Et kredittkort med cashback betyr enkelt og greit at du får tilbakeført en prosentdel av det du handler inn på konto. De ulike kategoriene som gjelder for hvert kort varierer noe, men de vanligste gjelder drivstoff, klær, sko, sportsutstyr, elektronikk, flybilletter og matvarer. Velg det kortet som passer best til ditt handlemønster, men husk at flere kort gir større cashback, ettersom de fleste har en årlig begrensning på hvor mye penger du kan få tilbake. Det lønner seg å velge minst ett kredittkort med cashback. Søk om et kredittkort som har cashback eller rabatter og spar penger hver gang du handler på nett eller i butikk. Ikke bare øker sikkerheten ved å handle varer og tjenester på kreditt, i forhold til konkurser, svindel og manglende utførte tjenester, men med noen av norges beste kredittkort innenfor cashback-segmentet, er det også utrolig enkelt å spare alt fra 1 % til 25 % hver gang man kjøper noe. Med litt økonomisk kontroll og at du hele tiden husker på å betale utestående beløp ved forfall, er det enkelt å spare alt fra 8- 10.000 kroner i året og oppover (avhengig av hvor mye du handler). Husk bare på at regningen blir betalt hvis du vil utnytte cashback, for det hjelper lite med 4 % i cashback hvis den effektive renten på 20 % begynner å løpe. Et tips er å sette regningene fra kredittkortene dine til autogiro, så slipper du å kunne glemme dette.

Bestill kredittkort med gratis reise- og avbestillingsforsikring helt uten årsgebyrer eller årspremier


Et kredittkort som har inkludert en gratis reise- og avbestillingsforsikring, er en enkel måte å sikre seg på når man er ute og reiser. Det vanlige er at forsikringen gjelder for kortinnehaver og inntil tre medreisende, så lenge bestillingen er betalt med det aktuelle kortet. Ingen av disse kredittkortene har etableringsgebyr eller årsgebyr, og det tilkommer heller ikke noe gebyr for å ha det liggende ubrukt. Husk på for at reiseforsikringen skal være gyldig, må minst 50 % av reisens totale kostnader være betalt med kredittkortet, dette gjelder all transport også ferge, hotell etc.

Klikk her for å søke om et kredittkort

Vanlige reiseforsikringer gjelder for innehaveren av kortet samt inntil 3 medreisende. Veldig mange er forsikret dobbelt uten at de er klar over det. Hvis man tegner en helårs reiseforsikring gjelder denne vanligvis for reiser på inntil 30 dagers varighet, men når de fleste reiser i Norge uansett blir betalt med kredittkort, er dette ofte bare smør på flesk ettersom man ikke får dekket inn utgiftene dobbelt opp selv med to reiseforsikringer. Har du da et kredittkort som tilbyr denne muligheten inkludert, behøver du ikke lenger å måtte betale årspremien på en helårs forsikring. Den eneste klausulen de fleste kortselskaper har, er at minst 50 % av reisen må ha blitt betalt med det aktuelle kredittkortet. Både re:member card, gebyrfri visa og norwegian visa har innebygget avtale om gratis reise- og avbestillingsforsikring, slik at det er nok å belaste kortet når reisen skal betales for at forsikringen skal være gyldig. Ingen av kredittkortene har noe årsgebyr.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy