Søk etter kredittkort

Kredittkort alle kan få

Alle bør ha et kredittkort tilgjengellig, om ikke for å skaffe seg rabatter og cashback eller andre fordeler, så i hvert fall for å ha kortet som en ekstra sikkerhet om bankkortet skulle streike en gang. Vi bruker tross alt nesten ikke kontanter lenger i samfunnet, og så fort kortet ikke virker er det egentlig ganske krise og vi føler oss nesten helt hjelpeløse. Så finnes det noen kredittkort alle kan få?

Klikk her for å sammenligne norske kredittkort

For det første må du være myndig for å kunne skaffe deg et kredittkort, men det finnes også forskjellige krav til både alder og inntekt hos de forskjellige kortselskapene. Dette gjøres for å sikre seg så godt det går at innehaveren av kredittkortet har muligheten til å betale tilbake kreditten. Selv om bankene tjener mest penger hvis du velger å utsette betalingen, ønsker de ikke at du dropper helt å betale, da skaper det bare masse unødvendig trøbbel for kreditoren. Inkasso er ikke bankene tjent med, derfor kreves det litt dokumentasjon på inntekt før de innvilger søknaden din.

Så et kort alle kan få i Norge finnes egentlig ikke, men det er gratis å søke om kredittkort så det burde du gjøre i dag hvis du har bruk for et ekstra betalingskort. Her på nettsiden finner du mange nyttige artikler om hvilket kort du burde velge deg. Se for eksempel på disse her om noen av de beste kortene i Norge eller denne her som forklarer litt om cashback.

Bruk gjerne litt tid på å sette deg inn i hvilken type av kort som vil være mest lønnsomt for deg, for det er enkelt å spare flere tusen kroner hvert år bare ved å bruke et kredittkort når du handler. Selv sparer jeg ca. 4.000 kroner i året ved å betale med Norwegian kortet når jeg handler mat, bensin, klær og alt mulig annet. Det gir meg et par gratis flyreiser til Spania i året tur/retur, og det er jo ganske greit å ta med seg. Kortet har også en reiseforsikring inkludert hvis du betaler reisen med kortet, og en veldig bra leiebilforsikring til 249 kroner i året, hvis du leier bil i utlandet.

Hvis du ikke pleier å fly så mye, finnes det andre kort som er bedre egnet til å spare penger, men det er jo noe du absolutt bør ta med deg. De fleste kortene vi har skrevet om i denne kredittkortguiden er kort som ikke har etableringsbegyr eller årsavgift, så det koster deg ingenting å ha kortet liggende som en reserve, men hvis du i tillegg kan spare noen tusen kroner i året på å bruke det, er jo det helt glimrende.

Så gjør som nesten alle andre i Norge allerede har gjort, skaff deg et gratis og nyttigt kredittkort i dag, som kan hjelpe deg med å spare penger, samt sikre deg en tryggere økonomisk hverdag.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy