Søk etter kredittkort

Kredittkort krever økonomisk kontroll

Å bruke kredittkort kan være utrolig smart for mange, men det gjelder å ha en viss økonomisk kontroll, for at ikke vinninga skal gå opp i spinninga underveis. Fordelene er mange, som for eksempel bonusavtaler, cashback, gratis forsikringer og en for noen enklere oversikt over utgiftene, ettersom kontoutdraget kommer en gang i måneden. Men hva hvis du ikke lenger klarer å holde oversikt over bruken av kredittkortene dine?

Det er fort gjort å havne på etterskudd, og hvis du er en av de som mange som sliter med kredittkortgjeld, bør du snarest stikke innom Samlekredittkortgjeld.no og gjøre noe med det. Den store ulempen med kredittkort er jo at hvis man havner på etterskudd så skal renter på over 20 % betales inn, og dette har en tendens til å balle på seg hvis man ikke tar tak i dette så fort som mulig.

Kutt dine rentekostnader


Derfor er det for veldig mange fornuftig å søke en billigere lånefinansiering hvis man har havnet på etterskudd. Det er ikke feil å ta opp et nytt lån for å betale gammel gjeld, det som er viktig er hvilke rentebetingelser som gjelder. Det sier seg jo selv at det er mere fornuftig å betale gjeld med en rente på 10 % i forhold til 20 %. Det positive er at det også står utlånere i kø for å få akkurat deg som kunde, og som er villige til å tilby en lavere rente enn hva du har på kredittkortene dine. Det koster heller aldri noenting å prøve, du sender enn en lånesøknad om refinansiering online, og vet etter en tid hvor mye du eventuelt kan spare på å bytte långiver.

Det er nesten litt merkelig at ikke flere benytter seg av slike muligheter til å få en bedre kontroll over sin egen økonomi, men mange tenker kanskje at om man bare kan spare noen hundrelapper hver måned så er det kanskje ikke så viktig? Men det må jo være mye bedre å kunne se fram til å bli gjeldfri, selv om det kan ta litt tid. Med en noe lavere rente så kanskje man klarer det i løpet av 6 måneder i stedet for 7, og det må jo være en bra følelse.

Forsøk i hvert fall å kutt dine rentekostnader så raskt som mulig, det er jo bare bortkastede penger å betale for mye i renter når du kan slippe det.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy