Søk etter kredittkort

Bank Norwegian forbrukslån

Søk om forbrukslån fra Bank Norwegian

Hvis du har behov for enten refinansiering av smålån via kredittkort, lån til bil, båt eller oppussing eller noe annet hvor du ikke behøver å stille noen form for sikkerhet, er et lån fra Bank Norwegian trolig tingen for deg. Skylder du penger på flere fronter blir det fort litt mer lønnsomt å samle alle dine utgifter på et sted. Det blir også enklere å forholde seg til.

Men selv uten små gjeldsposter kan dette lånet være et fornuftig sted å finne en finansiering. Selskapet tilbyr nemlig lån uten sikkerhet med en nominell rente som starter på 8,99 %, noe som stort sett er lavere enn de betingelsene man får fra tilbydere av smålån. Med en fleksibel nedbetalingsordning, har du muligheten til å velge helt opp til 15 år i nedbetalingstid, noe som også kan forandres underveis. Termingebyret som kapitaliseres månedlig er på lave 30 kroner, og etableringsgebyret på 950 kroner. Dette blir ofte mye lavere enn ved å ta opp eller refinansiere et topplån med sikkerhet i bolig.

Du kan låne fra 10.000 kroner og helt opp til 600.000 kroner hos Bank Norwegian uten sikkerhet. For å kunne søke om et lån uten sikkerhet fra Bank Norwegian må du:

    Være over 20 år
    Være norsk statsborger
    Ha en registrert liknet inntekt
    Ikke ha aktive inkassosaker

Hvis du oppfyller disse kravene får du svar online på om din søknad om et forsbrukslån hos Bank Norwegian blir innvilget. Det blir også gjort en kredittvurdering, og du kan velge å søke alene eller sammen med f.eks samboer. Sjansen for å få godkjent lånesøknaden stiger betraktelig hvis dere er to stykker som søker sammen, men det er ikke nødvendig med en trygg og god økonomisk situasjon.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy