Søk etter kredittkort

Amex Black

Er Amex Black verdens beste (mest eksklusive) kredittkort?

Kanskje det beste kredittkortet i hele verden, er American Express Centurion. Dette kalles bare for Amex Black og er i utgangspunktet ikke engang mulig å søke på for for de som ikke har en forholdsvis ubegrenset kredittgrense, for her må du bli invitert for å kunne bli innehaver av kortet. I følge noen ukonfirmerte myter, har innehavere av dette kredittkortet kjøpt noen så merkelige ting som hesten Kevin Costner brukte i filmen Danser med Ulver, eller leid seg et helt Concorde-fly på egenhånd for å reise fra New York til Paris. Om dette er fleip eller fakta får vi vel aldri vite, men at det er et kredittkort for de med litt ekstra mye penger er i hvert fall helt sikkert.

american express centurion kredittkort
For å i det hele fall være i kategorien av de som kan benytte seg av Amex Black forventes det at du først har brukt over en kvart million dollar med ditt American Express platinum eller gullkort i løpet av et år, så dette er et kredittkort for skikkelige rikinger. Det er vel egentlig en liten vits i å begynne å snakke om betalingsanmerkninger eller inkasso? Hvis ikke kravet om forbruk skremmer deg, så er etableringsgebyret på 5.000 dollar, fulgt av et årsgebyr på 2.500 dollar. Kravet om årsinntekt er ikke oppgitt, men det er høyt nok for de fleste det også.

Det følger med en egen concierge-tjeneste som hjelper deg med hva det måtte være, og det gjelder virkelig helt hva det måtte være, uten spørsmål! Og glem vanlig cashback eller rabatter når det gjelder kredittkort, her snakker vi om automatisk oppgradering til første klasse på alle flyselskaper i verden, tilgang til en personlig shopper i alle verdens største byer, egne åpningstider i spesielle eksklusive butikker, og uproblematisk tilgang til billetter som vm-finaler etc.

American Express Centurion er nok et kredittkort som passer de med lån og økonomi i orden, som er lei av sitt vanlige Amex platinum eller gullkort, og vil ha noe helt utenom det vanlige. Dette er som sagt kanskje ett av de mest eksklusive kortene i verden i dag. Amex Black er nok kanskje ikke kredittkortet man bør legge igjen i baren for å imponere på noen, men trolig så er nok dette et av de mest vanlige bruksområdene til dette kortet. Hva er liksom vitsen med å ha et slikt kort om man ikke kan vise det fram en gang eller to? Amex Black er heller ikke et plastkort som de fleste andre kredittkortene i verden, men skal være laget av anodisert titan, noe som gir kortet litt mer tyngde enn vanlig plast, ikke bare i utseende men også i vekt, så det kan gjerne ødelegge litt av designet på skjorta om du har det i skjortelomma!

- Så hvordan skal du skaffe deg Amex Black?


Det første du kan gjøre er jo å kontakte American Express og fortelle de at du har ræva full av penger! De er ikke like strenge på invitasjoner lenger, så er det faktisk mulig å søke om kortet. Hvis du ikke er søkkrik,men du driver en mindre bedrift, har du uansett noen muligheter. For det første må du ha brukt 250.000 dollar via platinum- eller gullkortet i løpet av et år, så du kan jo benytte Amexkortet ditt til å betale ut lønninger. Ikke nødvendigvis den billigste måten å drive en bedrift på, men skal man ha et svart kredittkort så skal man jo ha det! For det andre så kan du jo benytte kortet (fortsatt platinum) til å betale for alt du skal handle av klær, restaurantbesøk, reiser etc. Husk på at du må opp på 250.000 dollar i året, så du har en god unnskyldning for en ekstra weekend-tur med kona!

Får du ikke tilbud om kortet etter å ha brukt penger over evne i lang tid, skyld i hvert fall ikke på oss når du står fram på luksusfellen. For hvis du leser øverst her på siden, så skrev vi at du egentlig må bli invitert for å få tilgang til et Amex Black kredittkort!

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy