Søk etter kredittkort

Bensinkort og drivstoffrabatt

Rabatt på drivstoff får du med bensinkort

Når du fyller bensin og spesielt om du kjører mye bil, så er et kredittkort med drivstoffrabatt eller et bensinkort nesten uunværelig. Et bensinkort fungerer på samme måte som et kredittkort med cashback, og dette betyr enkelt og greit at hver gang du fyller opp tanken så får du godskrevet noen kroner inn på din konto. Det eneste kravet er at du betaler med et av de kredittkortene som tilbyr drivstoffrabatt når du fyller opp tanken på en bensinstasjon. Det beste bensinkortet per i dag er nok 365 Privat som i samarbeid med Esso nå gir over 80 øre i rabatt per liter. Et kredittkort fra Shell tilbyr ca. 40 øre i rabatt per liter, Flexi Visa omlag 50 øre per liter og Ikano Visa omtrent 15 øre per liter (30 hvis det blir brukt hos Shell). Bestill et kredittkort med drivstoffrabatt i dag, og spar penger neste gang du skal fylle opp tanken.

Det finnes mange forskjellige kredittkorttilbydere i Norge for tiden, og de går stadig nye veier for å få tak i nye kunder. En av lokkemiddelene som blir benyttet for å få deg til å bytte bank eller utsteder av kredittkort, er å gi rabatt på noe de fleste forbrukere i Norge benytter så og si hver eneste dag, nemlig drivstoff. Mange kredittkort kan derfor med rette kalles for såkalte bensinkort. Men husk på at de også gir rabatt på andre varer du kjøper inne på stasjonen, for rabatten er ikke kun begrenset til drivstoff.

For å benytte disse på en økonomisk smart måte, så søker du om et bensinkort fra for eksempel 365 Direkte eller Visakortet Flexi Visa fra Santander Consumer Group. La kortet ligge i bilen, bruk det kun på bensinstasjoner og arranger for fasttrekk fra banken din hver eneste måned. På den måten koster ikke ditt bensinkort deg noen ting, og du får hver måned en bonus på rundt 4 % som betales tilbake til din konto.

Disse bensinkortene gjelder for bruk på alle bensinstasjoner i Norge, så du knytter deg ikke oppimot en spesiell stasjon eller kjede, slik som du for eksempel gjør med kredittkortet til Shell. Med litt enkel disiplin så sparer du på denne måten greit litt ekstra penger som kan benyttes til andre ting. Det skal nevnes at bonusen du får tilbakebetalt er begrenset oppad til 2.000 kroner for de siste 12 månedene, men ligger kortet i hanskerommet på bilen er dette 2.000 kroner du får uten noen som helst innsats. Søk om et bensinkort i dag, og begynn å spare penger allerede i morgen. Du kan lese mer om andre norske kredittkort på oversikten til Kredittkortet.org her.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy