Søk etter kredittkort

Kredittkort med reiseforsikring

Skaff et kredittkort som inkluderer gratis reise- og avbestillingsforsikring

Når du skal ut å reise på ferie er det viktig å være forsikret om uhellet skulle være ute. Om du reiser til Spania, Hellas, USA eller andre steder i verden, blir det fort kostbart om du ikke er forsikret og blir rammet av sykdom eller om noe annet skulle skje. Det er flere kredittkort som tilbyr en gratis reise- og avbestillingsforsikring når minimum 50 % av reisens kostnader er betalt med kortet, og kortene tilbyr forsikringer for kortinnehaver, ektefelle/samboer og barn under 21 år.

kredittkort med gratis reiseforsikring
Vi kan nevne tre kort som kan anbefales i forhold til den forsikringen som ligger inkludert i kortet. Med Gebyrfri Visa og re:member card kan man forsikre inntil 3 medreisende om man ikke reiser med familien. Norwegian-kortet tilbyr det samme, men her gjelder det altså kun hvis man reiser sammen med samboer/ektefeller og egne barn under 21 år. Det kan være greit å holde tunga rett i munnen, og være klar over hvilke forsikringsvilkår som gjelder før avreise. Forsikringsselskapene er ikke like hyggelige i etterkant hvis du prøver deg på for eksempel "jeg trodde forsikringen også gjaldt for mine venner". Dette er ting du må vite i forkant, eller så kan det fort bli en meget dyr lærepenge.

Ingen av disse tre kredittkortene har noen årsavgift eller etableringsgebyr, og kan være en veldig grei måte å skaffe seg forsikring for reisen på. Kortene har også andre fordeler, men i forhold til reiser så har Gebyrfri Visa rabattavtaler med hoteller og leiebiler, noe også re:member card tilbyr. Norwegian-kortet gir rabatt eller CashPoints når du kjøper flybilletter hos Norwegian, men det er verdt å huske på at dette kun gjelder for reiser til utlandet.

Mange betaler dobbelt for reiseforsikringen, ettersom man uansett pleier å betale for reisen med et bank- eller kredittkort, i tillegg til den vanlige helårs forsikringen. Skaff deg sikkerhet når du reiser på ferie, søk om kredittkort med en gratis reise- og avbestillingsforsikring i dag. Hvis du ikke allerede er forsikret gjennom arbeidsgiver eller en fagorganisasjon som gir en gratis helårs reiseforsikring, er kredittkortet den enkleste måten å skaffe seg dette på.

I noen tilfeller kan det allikevel være smart å være dobbelt forsikret, ettersom kredittkortet kun forsikrer den reisen somer betalt med kortet, men en vanlig helårs forsikring også dekker inn mindre reiser innenlands, for eksempel til hytta eller lignende hvor reisekostnadene ikke alltid blir betalt med kort. Så hvor du skal reise vil også være avgjørende på hvilken type av forsikring du skal velge.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy