Søk etter kredittkort

Fakta om Ludo kredittkort

Ludo kredittkortet egentlig liten vits?

Ludo kredittkort er en del av den nye gruppen til Idar Vollvik ved samme navn som kredittkortet. Men når du søker om kredittkort hos Ludo, blir du egentlig kunde hos yA Bank. Kortet utstedes nemlig av banken, men har dårligere vilkår i forhold til yA sitt eget kort.

Dette kortet er kanskje ikke like spennende som en del andre kort som finnes på markedet i dag, som lokker med fordeler som cashback på varer og tjenester, men dette kortet fra Ludo har én fordel, nemlig gratis gjeldsulykkeforsikring. Denne sikrer din gjeld eller kreditt på opptil 100.000 kroner i tilfelle død ved ulykke. Men dette er vel egentlig ikke nok til å velge seg Ludo-kortet?

Ludo kredittkort gir deg inntil 50 dagers rentefri betalingsutsettelse. Skulle du ha behov for ytterligere utsettelse, kan du velge å dele opp betalingen over tid. Kortet har et årsgebyr på 0 kroner og en effektiv rente på 25,59 %. Dette er i høyeste laget rentemessig hvis du skal benytte kreditten i kortet. Prøv da i stedet for eksempel Santander Red Visa fra Santander Bank, eller se på andre kredittkort i oversikten vår som sammenligner noen av de beste kortene i landet.

Nei, konklusjonen blir nok desverre for Ludo at kredittkortet deres ikke holder mål. Med den store konkurransen som finnes blant tilbydere av kredittkort i Norge i dag, så man nesten kunne tilby noe mer enn bare en gjeldsulykkeforsikring for å kapre nye kunder. I hvert fall når renten er såpass høy som tilfellet er her.

En tanke kunne kanskje vært å gitt rabatter hvis man handler i Ludostore og betaler med kortet, men dette er noe som enn så lenge ikke er noen mulighet. Litt merkelig egentlig, at ikke Ludo tilbyr slike fordeler til de som skaffer seg dette kortet. Kanskje ville til og med omsetningen i Ludostore økt, men det blir jo bare spekulasjoner. Men, tilbake til Ludo kredittkort. Slik som kortet fremstår i dag er det rett og slett for kjedelig. Ingen spesielle fordeler kombinert med en høy effektiv rente, frister vel ikke så veldig mange.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy