Søk etter kredittkort

SAS EuroBonus Kredittkort

Bør du oppgradere bonuskortet ditt til et SAS kredittkort?

sas eurobonus kredittkortHvis du allerede har et SAS EuroBonus kort kan dette enkelt gjøres om til et kredittkort med enten Diners Club, American Express eller MasterCard. Du vil da få opptjening av bonuspoeng på det meste du handler med kortet både i Norge samt i utlandet. Men for at dette skal lønne seg bør du allerede være EuroBonus gullmedlem, ettersom alle disse kredittkortene har en relativ høy årasavgift hvis du er sølvmedlem, eller vanlig medlem av EuroBonus. Så hva er egentlig forskjellen på disse tre kredittkortene, og hvilket bør du velge hvis du skal oppgradere bonuskortet ditt til ett kredittkort? I utgangspunktet skal det bli lettere å opptjene bonuspoeng, og her er litt om de tre forskjellige mulighetene du har som EuroBonus medlem.

Sammenlign kredittkort og søk her.

Med SAS Premium American Express Card mottar du 6.000 ekstrapoeng når du får kortet, og du sparer ekstra bonuspoeng når du handler, men kortet har en effektiv rente på 23,07 % og en årsavgift på hele 1.200 kroner, så dette kredittkortet passer nok best for de som har mer enn hundre reisedøgn i året. Desverre er det fortsatt en del som klager over at for få brukersteder aksepterer Amex som betalingskort, og dette gjelder spesielt i Norge. (eff. rente 23,07% 15k o/12mnd tot: 16.530,-).

Med SAS Diners Club Privat får du automatisk tilgangg til mange hundre VIP-lounger på flyplasser rundt om i verden. Vær oppmerksom på at man som EuroBonus gullmedlem ikke betaler årsavgiften til kortet, mens man som sølvmedlem og basicmedlem får det gratis første året, og deretter 495,- og 695,- i årsavgift. Kortet inkluderer en bra reise- og avbestillingsforsikring, samt gebyrfrie varekjøp.

SAS World MasterCard har ingen årsavgift hvis du er EuroBonus gullmedlem, mens for sølv og basicmedlemmer koster det 345,- i året (første året gratis). Kortet har også en god reise- og avbestillingsforsikring, en effektiv rente på 28,62 % og ingen gebyrer på varekjøp. Vær oppmerksom på gebyr for kontantuttak på hele 4 %.

Forskjellen i antall bonuspoeng per brukte 100 kroner, er at Amex og Diners Club gir 15 bonuspoeng, og MasterCard 10 bonuspoeng. Men MasterCard har flere brukersteder som aksepterer kortet, slik at det uansett kan komme til å lønne seg. Det kommer egentlig mest ann på hvor du som oftest drar kortet, som også kan benyttes som en elektronisk billett. Husk at man ikke får bonus på innenriks flygninger i Norge.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy