Søk etter kredittkort

Santander forbrukslån

Lån penger eller refinansier hos Santander Bank

Hvis du har behov for enten refinansiering av smålån via kredittkort, lån til bil, båt eller oppussing eller noe annet hvor du ikke behøver å stille noen form for sikkerhet, kan et lån fra Santander trolig være tingen for deg. Hvis du skylder penger til flere utlånere, kan det lønne seg å samle dine skylder på et sted. Du kan låne fra 10.000 kroner og opptil 350.000 kroner hos Santander Consumer Bank, uten sikkerhet bak pengene.

Sammenlign lån her før du søker!

Hos Santander har du muligheten til å låne fra 10 000 til 350 000 kr uten krav om sikkerhet. Tilbakebetalingstiden tilpasses også til dine ønsker, det er derfor du og planene dine som bestemmer. Santander vil gjerne ha flest mulige fornøyde, kredittverdige kunder, så derfor vil du oppleve at kredittvurderingen skjer på nett og at du får svar på din lånesøknad etter behandlingstiden. En sikker løsning for deg som kunde.

For å sikre deg før du tar opp lånet, om at du har full mulighet til å betjene avdragene, kan du sjekke med lånekalkulatoren til Santander hvor mye som skal betales ned hver måned. Denne er basert på en eksempel rente, men ettersom lånesøknaden er uforpliktende, kan du trygt søke for å få oppgitt det eksakte som dette forbrukslånet vil koste hver måned. Dermed er du på den sikre siden.

Du kan søke om et lån fra Santander hvis du:

    Har fylt 23 år
    Er bosatt i Norge
    Har en årsinntekt på min 200.000 kroner
    Ikke har inkassosaker eller betalingsanmerkninger

Hvis du oppfyller disse kravene får du svar på om din søknad om et forsbrukslån fra Santander blir innvilget. Søknader blir avgjort individuellt, og renten fastsettes utifra økonmisk trygghet og enkelte kriterier som annen gjeld, fast jobb og alder.

Søk her om et lån uten sikkerhet

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy