Søk etter kredittkort

Lån fra GE Money Bank

Forbrukslån uten sikkerhet fra GE Money Bank

Trenger du penger raskt og er ute etter maksimalt 250.000 kroner, er et forbrukslån fra GE Money Bank trolig løsningen for deg. GE Money Bank er en del av det internasjonale GE-konsernet, og er en ledene långiver i Norge både når det kommer til kredittkort og lån uten sikkerhet. Privatlånet fra GE Money er usikret, slik at du behøver ikke å stille noen form for sikkerhet. Renten er gunstig i forhold til andre forbrukslån,og du kan søke online helt uten noen forpliktelser.

Du kan søke om et lån fra GE Money hvis du:

    Har fylt 25 år.
    Er bosatt i Norge
    Har en fast inntekt over 200.000,-
    Ikke er registrert med betalingsanmerkning.

Hvis du oppfyller disse kravene får du svar med en gang på om din søknad om et forbrukslån fra GE Money blir innvilget. Så noe stort enklere enn dette kan det neppe gjøres om du vil ta opp et lån raskt. Søknaden din blir seriøst behandlet, og du mottar et uforpliktende tilbud på den renten som gjelder for ditt lån. Den laveste nominelle renten begynner på 7,9 %, noe som er av de beste vilkårene for lån uten sikkerhet i Norge.

Den endelige renten får du oppgitt etter en kredittvurdering, men før du aksepterer tilbudet. Det er dermed ingen risiko eller binding ved å søke. Når lånet er innvilget har du muligheten til å ta ut en ekstra reserve på inntil 50.000 kroner, som gjelder innenfor den maksimale grensen på 250.000 kroner. Du velger selv hvilken nedbetalingstid du ønsker, og denne kan være på opp til 12 år.

En kredittvurdering foretas automatisk og du får et lånetilbud om bare et par minutter. Lån mellom 30.000 og 250.000 på dagen. Terminbeløpet kommer automatisk opp når du har valgt ønsket nedbetalingstid (basert på gjennomsnittelig rente).

Bestill et forbrukslån fra GE Money her

Eff.rente 16,84 %, 65.000,- o/5 år, etabl.geb.1% (kr 650), totalt kr 94.150,-

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy