Søk etter kredittkort

Slik søker du kredittkort på internett

Kredittkort er noe du må ha for å kunne overleve i samfunnet i dag. Fra man er 16 år og får sitt eget bankkort og til man møter på kostnader hver eneste dag i voksenlivet er det en stor forskjell på hva slags kredittkort man bør ha. Men de aller fleste er nok sikkert enige om at det er lurt å ha et par ekstra kort i lommeboken av forskjellige grunner. Til tross for at det er en ganske unison enighet blant alle økonomer om at det er lurt å få seg et kredittkort, så er det flere som henger etter.

Det er kanskje grunnen til at du har klikket deg inn på denne artikkelen i utgangspunktet? Her har du i hvert fall en enkel guide til hvordan du best søker kredittkort på internett.

1. Hva skal du bruke kortet til?
Et kredittkort har flere bruksområder. Noen skal utelukkende bruke det som et reserve betalingskort, mens andre igjen skal bruke det som sin primære finansieringsløsning. Det finnes forskjellige kredittkort til forskjellige behov, noe som fører oss til punkt nummer to.

2. Se etter renter, fordeler og ulemper.
Det aller viktigste her er åpenbart det økonomiske. For dersom du har bestemt deg for at du skal gå for et såkalt bensinkort som gir deg en prosentvis rabatt hver gang du fyller drivstoff, så er hele poenget med kredittkortet at du skal tjene penger. Da er det viktig med både en lang gebyrfri periode og at de øvrige avgiftene er så lave som overhodet mulig.

Skal du derimot alltid sikre deg mot dårlig likviditet og ha en forholdvis stor strøm av penger, så er det viktig at kredittgrensen er så stor som overhodet mulig. Men da er du av og til nødt til å søke om et kredittkort med høyere effektiv rente og i verste fall er du nødt til å sette noe i sikkerhet – men det gjelder primært de aller mest ekstreme kortene med kredittgrense på mange hundre tusen kroner.

3. Utfyll søknaden(e).
Nå som du har bestemt deg for et kredittkort, så gjenstår egentlig den enkle delen: søke på nett. De aller fleste banker har i dag forenklet søknadsprosessen for å skaffe flest mulig kunder på kortest mulig tid, og det er du som forbruker som sitter igjen med den store gevinsten.

Når det kommer til hvorvidt du bør søke på et eller flere kredittkort samtidig, så er dette egentlig noe du bør gjøre research på. Noen banker lar deg fritt bruke angrefristen mens andre igjen setter deg opp som kunde sporenstreks. Les betingelsene når du søker om kredittkort, så skal det nok gå bra. Du finner flere av de beste kredittkortene i Norge her på Kredittkortet.org, lykke til.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy