Søk etter kredittkort

Bestille kredittkort på nett

Når du skal søke om et kredittkort på nettet i dag, kan det være svært vanskelig å vite hvilket kredittkort som er bedre enn det neste. Selskapene satser nå på ulike fordelsprogrammer for å friste brukerene til sitt selskap, og det er her du som forbruker har alt å vinne! De beste kredittkortene har nemlig ingen årsavgifter, ingen etableringsgebyrer, men en rekke ulike rabattordninger for å få deg på kroken som kunde. Alt dette gjør de i håp om at du skal bli fristet til å velge å utsette betalingen i en kortere eller lengere periode, men der tar de feil! Du skal bruke kredittkortene deres til å tjene penger, ikke til å betale dyre renteomkostninger!

Ja, det ble mange utropstegn, men sannheten er at det er enkelt å tjene seg et sted mellom 10,- og 15.000 kroner på cashback og rabatter hvert eneste år, bare ved å betale med rett type av kredittkort når du handler. Her på Kredittkortet.org finner du en rekke gode kredittkort du kan sammenligne vilkårene til på  en enkel måte, men også nettstedet iKredittkort.com har en veldig enkel oversikt over noen av de beste kredittkortene i Norge som tilbyr gunstige avtaler og rabatter for sine brukere.

Det er viktig å være klar over at når du handler på nett, så skal du alltid handle med et kredittkort og ikke et debetkort. Da er du nemlig sikret mot mangler, svindel og andre problemer på en helt annen måte gjennom finansavtaleloven, og kan kreve beløpet refundert gjennom din kredittyter, som jo er det kortselskapet som har utstedt kredittkortet ditt.

Bruk også et kredittkort når du kjøper reiser, men sørg for at du da har et kort hvor reiseforsikring er inkludert, slik at du ikke behøver å kjøpe reiseforsikringer i tillegg. Det eneste du bør sjekke er om forsikringen dekker det du "skal utsette" deg for, dette er spesielt viktig i forhold til utradisjonelle sporter som fjellklatring, surfing, motorsport og lignende hvor vanlige reiseforsikringer ikke alltid er gyldige. Det kan nemlig bli rett så uforholdsmessige høye regninger, hvis man ikke er forsikret i utlandet om uhellet er ute. Har ikke kredittkortet ditt en grundig nok forsikring, bør du helst komplettere med en som dekker aktivitene.

For å få tilgang til maks utnyttelse av de forskjellige fordelsprogrammene, vil det være fornuftig å søke om et par til tre forskjellige kredittkort, slik at du kan ta ut maks sparebeløp gjennom hvert kort. 365 Privat har for eksempel en årlig maksgrense på 2.000 kroner, det samme har også Flexi Visa, mens Ikano Visa tilbyr opp til 5.000 kroner i cashback per kalenderår. Går du i tillegg for re:member black (som ikke har noen årlig beløpsgrense), vil du ha tilgang til mange tusen kroner i besparelse per år, kun ved å betale vanlige ting med dine kredittkort.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy