Søk etter kredittkort

Finne de beste kredittkortene

Hvis du skal søke om et kredittkort online, bør du besøke kredittkortguiden vår som presenterer flere forskjellige visa og mastercard med gode bonusordninger. Det har nemlig blitt mer og mer vanlig at kortselskapenene nå tilbyr fordeler som bonus og cashback inkludert i kredittkortene sine. Velg derfor ikke bare hvilket som helst kort, men forsøk å finn et kredittkort som kan gi akkurat deg noen ekstra fordeler i form av bonuspoeng, rabatter eller penger tilbake hver gang du handler med kortet.

Er du ute etter en spesiell type av rabatt, kan du gå inn på de forskjellige sidene som presenterer kredittkort med enten cashback, reiseforsikringer eller drivstoffrabatt. Når du søker om et kredittkort her på Kredittkortet.org, kan du være sikker på at dette er et kort uten etableringskostnader eller årsgebyrer. Dette er liksom litt av vitsen ettersom du vil ha et kort for å spare noen kroner, ikke for å betale haugevis av gebyrer bare for å ha kortet liggende. Vi har testet flere kredittkort i forhold til rabatter og hvor gunstige de er til sitt bruk, og tar kun med kort uten unødvendige gebyrer.

Vær oppmerksom på noe som kalles for kredittkortgebyr ved inaktivt bruk, hvis kortet ikke har blitt benyttet i løpet av de siste 12 månedene. Dette gjelder for kredittkortene Two Cards fra Terra, Naf Xtra Visa, Eika MasterCard, Obos MasterCard, ViVo, men også for Santander Red som vi anbefaler som kredittkort for å utsette betalingen. Santander Red har nemlig en lav effektiv rente på bare 17,12 %. Det er likevel verdt å merke seg at hvis du skaffer deg dette kredittkortet for å dele opp betalingen over tid, vil jo ikke det bli ansett som inaktivt, men ha det uansett i bakhodet når du sammenligner kredittkort. Du vil jo selvsagt skaffe deg den absolutt billigste løsningen, om det gjelder rabatter eller betalingsutsettelser.

Å velge bare et kort generelt som det beste kredittkortet er vanskelig, ettersom noen har mer bruk for rabatt på bensin mens andre handler mer klær eller bestiller hotellopphold på nett. Som tips kan vi nevne re:member black for shopping online, ettersom dette kortet gir opp til 25 % rabatt i over 200 butikker på nettet. For cashback eller penger tilbake når du betaler med kortet opp til 4 %, anbefaler vi enten 365 Privat eller Flexi Visa, eller en kombinasjon av begge to. Disse gir rabatt både på drivstoff, klær, flybilletter og sportsutstyr.

Vi er alle forskjellige, men vi har en ting til felles og det er at vi helst vil betale minst mulig for de samme tingene. Derfor vil det lønne seg å søke om det kredittkortet hvor du finner de beste avtalene som passer det forbruket du har, eller flere kredittkort på en gang, om du på den måten får mest ut av de avtalene som norske kredittkort tilbyr i dag.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy