Søk etter kredittkort

Anbefalte linker om kredittkort

smarte tips om kortbrukDet kan av og til være vanskelig å vite hvordan man bør forholde seg til kredittkort. Er det dyrt eller lønnsomt å skaffe seg et slikt kort? Hva er det som lønner seg når man skal bruke et kredittkort framfor et debetkort og hvordan er det kreditten egentlig fungerer. For å benytte deg av et kredittkort på best mulig måte, er det fint hvis du vet litt om hvordan disse begrepene henger sammen. Det er nemlig noen ulike fallgruver du helst skal unngå, for alle har vi vel sett på luksusfellen på TV, og der er det vel ingen som helst vil havne.

Derfor gjelder det at du gidder å bruke noen minutter på å sette deg inn i hvordan du kan få mest ut av det nye kredittkortet ditt. Det finnes i dag kort for de fleste behov, men les gjerne noen av artiklene som på en enkel måte forklarer hvorfor du bør velge det ene kortet fremfor det andre.

Her har vi samlet en del gode linker som gir deg svar på de fleste spørsmål du måtte ha om sikkerhet og fornuftig bruk av kredittkort:


Hvis du fortsatt ikke fant det du var ute etter, har vi også en søkefunksjon øverst på siden, hvor du kan søke i over 50 forskjellige artikler om fornuftig kortbruk. Hvis det fortsatt ikke skulle være nok går det også ann å besøke Finansportalen som forsøker å tipse om hvordan man skal unngå å havne i kredittkortfellen. Men om du velger rett kort, er det faktisk ganske store fordeler du kan skaffe deg uten å jobbe noe særlig for det, og det skal du ikke gå glipp av.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy