Søk etter kredittkort

Fakta om Liverpool MasterCard

Liverpool MasterCard et kredittkort for ekte fotballfans

Liverpool MasterCard er ikke absolutt det billigste kredittkortet på markedet i Norge, men man kan jo kalle det for et kredittkort for spesielle interesserte. Fans av klubben bruker det for å vise tilhørighet til klubben, og hva kan vel ikke være bedre for fansen enn et kredittkort med klubblogoen på? Da spiller jo egentlig ikke den effektive renten på kortet så veldig stor rolle.

Hvis du reiser på fotballturer til Liverpool har dette kredittkortet en innebygget reiseforsikring hvis minst 50 % av reisen er betalt med Liverpool MasterCard. Denne gjelder da for barn opptil 21 år, eller 3 medreisende venner. Innehavere av kortet er også med i trekninger om både kampbilletter og signerte drakter fra klubben. Så er du en ekte fan av Liverpool, burde dette kredittkortet være nesten obligatorisk.

I tilleg til dette, får man som innehaver av kortet, en eksklusiv LFC Kortholder når du bestiller kortet, kampanjeweekender med rabatt i Liverpool FC Online Store, 20% rabatt på LFC Boot Room Restaurants på Anfield og i Cheshire Oaks, samt 20% rabatt på omvisning og guidede turer.

Liverpool MasterCard gir deg inntil 45 dagers rentefri betalingsutsettelse. Skulle du ha behov for ytterligere utsettelse, kan du velge å dele opp betalingen over tid. Kortet har et årsgebyr på 250 kroner og en nominell rente på 21,60 %, og en effektiv på 31,33 %. Du bør med andre ord ikke benytte dette kredittkortet for å dele opp en betaling, men heller skaffe det for å kunne vise fram klubblogoen på kortet! Du får en kredittgrense på opptil 75.000 kroner med Liverpool MasterCard. 

Men, hvis du planlegger å utsette innbetalingen av regningen når den kommer, anbefales det at du heller skaffer deg et kort med en lavere rente. Prøv da i stedet for eksempel Santander Red, som har en mye lavere rente på 17,1 % effektiv rente. Eller du kan bestille Liverpool-kortet på deres hjemmeside.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy