Søk etter kredittkort

Hvilke typer av kort finnes?

Skaff deg det kredittkortet du har bruk for

Det er ikke nødvendigvis bare enkelt å vite hvilket kredittkort man skal bestille seg, om det er første gangen man søker om et kort eller om man allerede har ett eller flere kredittkort fra før. Per i dag så finnes det utrolig mange kort å velge mellom i Norge, så det kan være greit å vite hva man vil benytte kredittkortet til, før man bestiller. Noen av de vanligste kategoriene kan du lese litt om under her, for så kanskje det blir enklere å vite hvilket kort man bør velge neste gang.

-Cashback gir deg penger tilbake når du handler

Kredittkort som har cashback er kanskje den heteste kategorien på markedet i dag. Disse kortene gir deg faktisk betalt for å handle med de. Hvert kortselskap har gjort avtaler innenfor bestemte grupperinger, og du får tilbake en viss prosentdel når du handler med kortene i de bestemte butikkene. Noen kredittkort som kan nevnes i denne sammenhengen er 365 Direkte, re:member eller Flexi Visa.

En annen fordel som re:member-kortet har i forhold til vanlige kort med cashback, er rabatt i butikker på nettet. Dette har egentlig ingenting med cashback å gjøre, men er en annen fordel som dette selskapet tilbyr sine kunder. Her får man i forhold til andre selskaper heller ingen grense på hvor mye rabatt man kan få i løpet av et år, alt kommer ann på hvor mye man handler.

Bensinkort eller kredittkort med drivstoffrabatt er også en nyttig kategori for de fleste av oss. Dette er vel egentlig også en slags ordning med cashback, men disse er i hovedvekt knyttet oppimot bensinstasjoner. Rabatten du får ved å benytte bensinkort varierer fra 1 % og opptil 4 %. Bruker du 365 Direkte sitt mastercard og fyller på Esso, blir faktisk rabatten på over 80 øre per liter, noe som tilsvarer nesten 7 % rabatt eller cashback. Andre bensinkort på markedet er for eksempel Kash Visa, Shell Mastercard eller Flexi Visa som også opererer med drivstoffrabatt.

-Gratis forsikring gjennom kredittkortet ditt

Kredittkort med reiseforsikring er en annen kategori som appelerer til mange. Reiser man med jobb eller privat til utlandet, er jo en reiseforsikring nesten å regne som obligatorisk. Kredittkortene som har dette inkludert kan være bra å ha hvis man reiser en del, ettersom man da hele tiden må kjøpe en reiseforsikring ved siden av. Å få dette inkludert bare ved å betale for reisen med kortet er god økonomi. Gebyrfri Visa, Norwegian-kortet og re:member card er eksempler på kredittkort som har denne fordelen.

Dette er de mest vanlige kategoriene blant norske kredittkort, men det finnes også fordeler i andre mindre nisjer, og det ser ikke ut som om dette kommer til å ta slutt med det første. Av annet kan det nevnes tilgang til lounger på flyplasser, inngang på populære utesteder og mye mye annet.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy