Søk etter kredittkort

Test av kredittkort

Det har de siste årene blitt foretatt mange såkalte best i test-kåringer for kredittkort, og denne våren er inget unntak. Kredittkortene deles stort sett inn i to kategorier; en for de som betaler hele regningen ved forfall og en for de som ikke gjør det. I den første kategorien topper "som vanlig" 365 Privat foran Trumf Visa, Flexi Visa og Ikano Visa, for det som kalles for disiplinerte brukere. Disse kredittkortene har til felles at de tilbyr brukeren cashback når kortet benyttes til kjøp av forskjellige varer og tjenester, og ingen krever at du bytter bank for å kunne bestille kortet.

I den andre kategorien topper kredittkort fra Skandiabanken foran Landkreditt VISA og Santander Red VISA. Disse kredittkortene har lave effektive renter på mellom 14 og 17 %. I Skandiabanken og Landkreditt Bank må du ha egen lønnskonto for å skaffe deg kredittkort, mens Santander Red kan bestilles uten å bytte bank. Denne testen ble foretatt av Dine Penger i september 2012, men er like aktuell den dag i dag. Er du enig i disse testresultatene, eller har du kanskje andre favoritter?

Det som i hvert fall er helt sikkert når du skal velge deg det beste kredittkortet, er at du velger utifra hvordan du handler, og egentlig ikke tar så mye hensyn til hva ekspertene sier i forhold til hvilke kort som er best. Rabatt på drivstoff har ikke så veldig mye for seg hvis du bor midt i Oslo sentrum, og for det meste kjører trikk og bane. Men dette er i og for seg ganske innlysende.

Sjekk heller hvilke kort vi anbefaler i oversikten over de mest bestilte kortene på nett, hvor du også kan søke direkte hos leverandørene av kredittkortene. Der kan du sammenligne norske kredittkort og søke om det kortet som passer best til deg. Hvis du lurer på hvilke kategorier av kort som finnes, har vi også skrevet en artikkel om ulike typer av kort, hvor de mest vanlige er innenfor rabatter og cashback, lave renter eller kredittkort som tilbyr forskjellige reiseforsikringer.

Som du sikkert forstår er en test av kredittkort enkel å gjennomføre, fordi renter og rabatter raskt kan settes opp mot hverandre på en positiv eller negativ måte, mens å velge det riktige kortet som gir akkurat deg mest fordeler, kan være en noe vanskeligere affære. Mange ganger kan det lønne seg å ha både to og tre forskjellige typer av kredittkort, for å få mest mulig ut av de forskjellige fordelene.

 

Alle Rettigheter Reservert - 2020 ·Kredittkortet.org by TNB | Privacy Policy